Θέλει Άιβερσον, αλλιώς Τζέιμς

Θέλει Άιβερσον, αλλιώς Τζέιμς

Θέλει Άιβερσον, αλλιώς Τζέιμς
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει τον Κόλτον Άιβερσον της Καρσίγιακα. Περιμένει ο Σον Τζέιμς που είναι πιο εύκολη λύση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει καταλήξει στον παίκτη που θέλει να αντικαταστήσει τον Πάτρικ Γιανγκ. Ο εκλεκτός είναι ο Κόλτον Άιβερσον, ωστόσο η μεταγραφή του στον Πειραιά είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Αμερικανός σέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καρσίγιακα στο οποίο δεν υπάρχει opt out. Λογικό αφού αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Αυτομάτως η τουρκική ομάδα μπορεί να ζητήσει όσα χρήματα επιθυμεί για να αφήσει τον Άιβερσον. Οι Πειραιώτες έκαναν μία διερευνητική επαφή, με την Καρσίγιακα να απαντά αρνητικά διότι πιστεύει πως αφενός θα συνεχίσει στο Top 16 και δε θέλει να χάσει ένα πολύτιμο «γρανάζι» του ρόστερ της. Αφετέρου η τουρκική ομάδα θέλει να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα το οποίο κατέκτησε πέρυσι.

Η περίπτωση του Σον Τζέιμς είναι σαφέστατα πιο εύκολη. Ο Αμερικανός σέντερ έχει όρο αποχώρησης για ομάδα Ευρωλίγκας ύχους 20.000 ευρώ. Το ποσό είναι πολύ μικρό και φυσικά ο Ολυμπιακός θα το πληρώσει άμεσα στους Βάσκους.

Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Τζέιμς παρά τα όσα διαφορετικά δήλωσε ο σέντερ της Μπιλμπάο 48 ώρες νωρίτερα.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει μία τελευταία προσέγγιση στην Καρσίγιακα για τον Κόλτον Άιβερσον. Στην περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει τότε ο Σον Τζέιμς θα υπογράψει τις επόμενες μέρες το συμβόλαιό του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα