Τζόρτζεβιτς: «Απαράδεκτο που πάλι...»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Απαράδεκτο που πάλι...»

bet365

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να 'ναι σύμπτωση κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ζήτησε απ' τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό να μη παρουσιάσουν πάλι εικόνα ανάλογη αυτής στο Λαύριο (72-79).

«Πρώτα απ' όλα θα 'θελα να συγχαρώ τον κόουτς (Σερέλης) για την καλή δουλειά που γίνεται στο Λαύριο. Δε μπορώ να πω μόνο ότι παίξαμε άσχημα εμείς, αφού το Λαύριο ήταν πολύ καλό και μας έκανε να παίξουμε άσχημα. Απ' την άλλη, θέλω να πω ότι ήταν απαράδεκτο το ότι δεν είχαμε συγκέντρωση. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στο ελληνικό Πρωτάθλημα μετά από μία καλή εμφάνιση και νίκη στην Ευρωλίγκα, όπως αυτή επί της Καρσίγιακα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και θέλουμε να το διορθώσουμε» είπε απ' το ΚΓΔ Λαυρεωτικής στη συνέντευξη Τύπου της 8ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Κάναμε μία συζήτηση με τους παίκτες σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε στην απόδοσή μας. Περιμένω την αντίδρασή τους. Είναι απαράδεκτο για το επίπεδο των παικτών και της ομάδος να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Στο 69-69 πετάξαμε 3 φορές τη μπάλα έξω και δώσαμε την ευκαιρία στο Λαύριο να περάσει μπροστά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα