Ώρα για... συνωμοσία!

Ώρα για... συνωμοσία!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Ώρα για... συνωμοσία!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης διασκεδάζει στο blog του στο gazzetta.gr με τις θεωρείες συνωμοσίας που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο για να θρέψουν το μίσος κατά του Άρη.

Τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΡΗ είτε στο μπάσκετ, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο γυναικείο βόλεϊ έχουν πάντα μία ιδιαιτερότητα. Ένα μίσος το οποίο εντέχνως έχει καλλιεργηθεί εδώ και χρόνια μετά από το περιστατικό με τον Ξηροκώστα στο Βικελίδης.

Ήμουν σε εκείνο το παιχνίδι και ξέρω πάρα πολύ καλά τι συνέβη. Δεν θα μπω στην διαδικασία να το αναλύσω γιατί είμαι βέβαιος ότι θα βρεθούν ορισμένοι να κατηγορήσουν, να λασπώσουν ή να που κάτι που τους είπαν ή άκουσαν.

Σε κάθε περίπτωση εμπλοκή Αρειανών στο όλο σκηνικό της πτώσης και του τραυματισμού δεν υπήρχε επί της ουσίας και το ξέρουν πολύ καλά αυτό και οι φίλοι της ΑΕΚ που εκείνη την μέρα ήταν στην θύρα 1 και οι αστυνομικοί ανάμεσά τους και τους φίλους του ΑΡΗ στην ίδια θύρα. Βέβαια κάθε φορά που υπάρχει ένα παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΑΡΗ ακούω και διαβάζω πολλά και διάφορα. Κείμενα και λόγια που έχουν ένα και μοναδικό στόχο. Να φανατίσουν τον κόσμο της ΑΕΚ απέναντι στον ΑΡΗ.

Όπως το απόγευμα του Σαββάτου. Θεωρώ θεμιτό να ζητάει ένα μέσο που πρόσκειται στην ΑΕΚ, να διαλύσει η ομάδα τους τον ΑΡΗ. Με ποιον θα ασχοληθούν άλλωστε; Έγραψαν κάτι αντίστοιχο πριν το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ πέρσι ή φέτος; Γράφουν ακόμα ακόμα κάτι σχετικό κόντρα στον ΠΑΟ ή τον ΟΣΦΠ; ΌΧΙ. Το θέμα είναι ο ΑΡΗΣ. Το...αίμα και το μίσος πουλάνε. Όταν απέναντί σου έχεις τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, την ομάδα που όπου σε βρει σε ταπεινώνει, χαίρεσαι και πανηγυρίζεις όταν στα 7-8 τελευταία παιχνίδια παίρνεις 1-2 και μάλιστα με διαφορά.

Ο ΑΡΗΣ έπαιξε με την ΑΕΚ πέρσι στο κύπελλο και την απέκλεισε. Στην συνέχεια την κέρδισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την ξανακέρδισε δυο φορές στα πλέι-οφ (με το 1/5 του μπάτζετ της) για να τερματίσει πιο πάνω στην βαθμολογία.

Φέτος την ξανακερδίζει και την αποκλείει στο κύπελλο και πάει μέσα στην Αθήνα, μετά την κατραπακιά στο Μαυροβούνιο απέναντι στο ρόστερ των 8 ηπείρων και 17 θαλασσών (sic) και κάνει πλάκα. Πώς να μην συμβεί αυτό θα πει κάποιος; Τόσα και τόσα χρόνια πίκρας δεν ξεχνιούνται και είναι φυσιολογικό να θες να πάρεις το αίμα σου πίσω. Αλλά όταν χάνεις από τον Μαγκώτσιο με 5,5 παίκτες το κύπελλο, που πάς ρε Ένωση κόντρα στον Αυτοκράτορα;

Σε κάθε περίπτωση,λοιπόν, μπορώ να αντιληφθώ την τρέλα και το πάθος για να κερδίσεις τον ΑΡΗ. Εσείς όμως ρε παιδιά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία. "Τιμωρείστε την ομάδα που συνωμότησε για να ρίξει την ΑΕΚ στην Γ εθνική"; (πολύ πλάκα να φωνάζουν οι της ΑΕΚ για Γ εθνική!). Σε ένα ματς που μπούκαραν μέσα οι οπαδοί της ΑΕΚ κατηγορείτε τον ΑΡΗ; Γιατί επειδή όντας αδύναμος πήρε δανεικούς από τον ΟΣΦΠ; Δεν μπορείτε να καταλάβετε φυσικά ότι ο ΑΡΗΣ δανεικούς μπορεί να πήρε, αλλά δεν άλλαξε σε καμία των περιπτώσεων το γεγονός ότι αν εσείς μόνοι σας δεν επιλέγατε την μπούκα και τον υποβιβασμό θα είχε πέσει ο ΑΡΗΣ που ως σύλλογος όχι μόνο δεν μπορεί να συνωμοτήσει, αλλά ούτε καν την σέντρα πριν το ματς με την Σίτυ δεν μπορεί να στήσει. Και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τις συνομιλίες! Και φυσικά την επόμενη σεζόν ο...συνωμότης είχε πέσει από τον πρώτο γύρο γιατί πολύ απλά πάντα και παντού είναι μόνος του.

Φυσικά τις αστειότητες που προηγήθηκαν το ματς ακολούθησαν και τα μετά το ματς. Η ΑΕΚ μιλάει στο μπάσκετ για διαιτησία. Στο πρώτο ημίχρονο οι βολές ήταν 22-4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Τζαφλέρης (τον θυμάστε από το ματς στην Ρόδο), το μόνο που δεν έκανε ήταν να φορέσει και μία φανέλα σαν αυτή που φορούσε ο Σταν, αλλά η ΑΕΚ...σκέφτεται να ζητήσει εξαίρεση Αναστόπουλου! Του ρέφερι δηλαδή που παραλίγο να διαλύσει τον ΑΡΗ πέρσι, αλλά αδίκησε την ΑΕΚ. Που την αδίκησε; Μα πέρσι σε ένα ματς που έδωσε τεχνική ποινή στα Τρίκαλα στον Σάκοτα!!!!!!!!! Το ότι σπάσατε τα καλάθια, το ότι πήγε στο συν 20 η διαφορά είναι μάλλον λεπτομέρειες. Το ότι έχετε αλλάξει την μισή ομάδα από την προετοιμασία με παντελώς αποτυχημένες κινήσεις. Όταν όμως παίζεις με την Καβάλα και το Λαύριο είναι φυσιολογικό να έχεις 7-0. Πρώτο σοβαρό ματς και ο Χάρρυ Κλυν κυκλοφόρησε εκ νέου το εκπληκτικό LP( υπήρχε πριν το Cd για εσάς τους νεότερους) με τον Χαράλαμπο και την αγαπημένη του, ενώ ο Στάθης Ψάλτης τα έχει βάλει με τον Κυριάκο στο ριμέικ της επικής VHS (ναι υπήρχαν κάποτε)!

Αλλά με κάποιον τρόπο πρέπει να δικαιολογηθεί το στραπάτσο! Η αγωνιστική σφαλιάρα που σας έκανε να θυμηθείτε τι σημαίνει ΑΡΗΣ. Α, και παρεμπιπτόντως στο ματς το μεταξύ μας ο Πρίφτης πήρε τεχνική ποινή ο Σάκοτα όχι. Βέβαια σε αυτό συμφωνώ, ευνόησε τον ΑΡΗ. Αν την έδινε στον Σακοτα μπορεί και να τον ξυπνούσε... Και για αυτό όμως θα είχε συνομωτήσει ο ΑΡΗΣ. Άλλωστε μέρες που είναι, υπάρχει και ΩΡΑ για συνωμοσία! Το ορκίζομαι (όμνυμι) μαζί (συν) με άλλους! Εν ολίγοις σφραγίζουμε όλοι μαζί με όρκο την συμφωνία μας. Αφού πρώτα βέβαια ωμόσαμεν όλοι μαζί για να ρίξουμε την ΑΕΚ!

ΥΓ1 Το σημείωσα και διαδικτυακά. Ο ΑΡΗΣ έχει ακόμα περισσότερο ανάγκη τώρα τον παίκτη που θα έρθει στην θέση του Τσουπκοβιτς, που και πάλι δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο. Τουλάχιστον ενημερώθηκα ότι η αλλαγή δεν γίνεται τώρα γιατί περιμένουμε το διάστημα που θα προκύψουν παίκτες σε Ευρωλίγκα και Eurocup. Λέτε η...μαμουνιά με την μετάθεση του αγώνα κυπέλλου να γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της;

ΥΓ2 Ο πρώην πρόεδρος της ΚΜΑ Σίμης Ηλιάδης έγραψε σε ποστ του στο Fb κάτι πολύ σημαντικό. Ότι με βάση το "πνεύμα" του...άρθρου 34, παράγραφος 7 " Το τυχόν ενεργητικό που θα απομείνει έπειτα από την εκκαθάριση περιέχεται στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ". Και αυτό το γράφει ένας εκ των εμπνευστών της Λέσχης με την μορφή, που πίστεψε και στήριξε ο Αρειανός και όχι ως μέλος που γράφτηκε 5 χρόνια μετά μόνο και μόνο γιατι η κομματικοποίηση της Αρειανοσύνης και η διχόνοια σε παρατάξεις αυτό επέβαλε. Και τελικά διέλυσε και την Λέσχη. Και εκεί υπάρχει ευθύνη όλων μας! Η πλάκα είναι ότι δεν την αποδέχονται μόνο ορισμένοι εξ αυτών που διοίκησαν την ΚΜΑ και τα έκαναν σαν τα μούτρα τους. Άλλη κουβέντα όμως αυτή...

Το ότι απέτυχε όμως το εγχείρημα σημαίνει ότι όσοι Αρειανοί γράφτηκαν στον φορέα, δεν πρέπει να...οχληθούν για να περάσουν κάτω από την στέγη της Μάνας του Συλλόγου; Ο ΑΣ ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από όλους τους Αρειανούς που μπήκαν στην διαδικασία συμμετοχής στην ΚΜΑ για τον οποιοδήποτε λόγο, αλλά το σαράκι του ΑΡΗ θα τους οδηγήσει στην συμμετοχή στα του συλλόγου. Όποιος θέλει. Και όποιος γουστάρει! Το περίεργο είναι γιατί κάποιοι θέλουν να αποτρέψουν τον ΑΣ από το να προσεγγίσει τον Αρειανό. Γιατί δεν θέλουν να μεγαλώσει η βάση των εγγραφών στον ΑΣ. Πραγματικά απορώ γιατί. Ή μήπως δεν θα έπρεπε; Εγώ θέλω τον Αρειανό κοντά στον σύλλογο, με το διαρκείας του, όπου μπορεί σε μπάλα, μπάσκετ, μέλος στον ΑΣ ΑΡΗΣ, κοντά στους συνδέσμους του,. Ποιοι δεν το θέλουν αυτό; Θα επανέλθω...

ΥΓ3 Πληροφορίες ότι ο ΑΡΗΣ είναι υπεύθυνος για τον σεισμό που οδήγησε στο γκρέμισμα της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και επίσης ότι ευθύνεται για την καθυστέρηση δημιουργίας του νέου γηπέδου κρίνονται ως μη ασφαλείς. Μπορεί βέβαια να τις διαβάσουμε πριν το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Αλεξάνδρειο ή ακόμα καλύτερα πριν το ματς στο γυναικείο βόλεϊ που και εκεί χλωμούς σας βλέπω με την...αρμάδα του Σολκίδη!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!