Πρίφτης: «Είχαμε ενέργεια & συγκέντρωση»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πρίφτης: «Είχαμε ενέργεια & συγκέντρωση»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, απόψε έδειξαν την απαραίτητη συγκέντρωση κι έβγαλαν την ενέργεια που έπρεπε.

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μετάλλαξη μέσα σε λίγες μέρες, μετά την ήττα στο EuroCup. Ο αντίπαλος δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Μάθαμε πολλά από το παιχνίδι με την Μπουντούτσνοστ, είναι από τα βράδια τα ανεξήγητα και σίγουρα δεν είχαμε την ενέργεια και τη συγκέντρωση που έπρεπε. Σήμερα όμως τα είχαμε και μπορέσαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.

Υπάρχουν πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις, είναι τόσο έντονες που θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τις διαχειρίζεσαι. Και χρειάζεται συλλογικότητα και εμπιστοσύνη. Πρέπει όμως ν' αφήσουμε πίσω αυτή την πρόσκαιρη χαρά γιατί έρχεται το δύσκολο παιχνίδι με την Ούνικς. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και τον κόουτς».

Ο Οκάρο Γουάιτ από την πλευρά του: «Ήταν εκπληκτικό παιχνίδι σε όμορφη ατμόσφαιρα κι αυτές είναι οι στιγμές για τις οποίες ζούμε. Όταν χτίζεις μία ομάδα είσαι σίγουρος πως θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, την Τετάρτη δεν μας βγήκε τίποτα, αλλά απόψε ήμασταν συγκεντρωμένοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα