Σάκοτα: «Δεν είχαμε ενέργεια»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Σάκοτα: «Δεν είχαμε ενέργεια»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα πιστεύει πως η ΑΕΚ ξόδεψε όλη της την ενέργεια για την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ και τόνισε πως πρέπει να συγκεντρωθούν στη συνέχεια.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε μετά την ήττα από τον Άρη: «Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Πάντα έλεγα καλά λόγια για την ομάδα του Άρη. Υπάρχουν τα πάνω-κάτω στην πορεία μιας ομάδας όταν παίζει διπλά παιχνίδια. Η αντίδρασή μας ήταν κακή, χωρίς καθόλου ενέργεια. Μας ξεφούσκωσε το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ. Το άγχος δεν βοηθάει. Ορισμένα παιδιά που παίζουν πάνω από 30 λεπτά, σήμερα δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Και πάνω σε όλα αυτά, υπάρχει και η αλλαγή που φέρνει κάτι θετικό, είναι ένα στοιχείο που δεν έπαιξε ρόλο να μας βοηθήσει. Κάναμε 17 λάθη, χάσαμε 10 βολές. Εγώ δεν νιώθω άγχος, αλλά μπορώ να καταλάβω τα παιδιά. Συνεχίζουμε. Έρχονται το ίδιο σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να βρούμε λύσεις. Για τα παιδιά που σήμερα δεν έπαιξαν πολύ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή προπόνηση. Ο παίκτης σιγουρα θα στρώσει μέσα στο παιχνίδι, αλλά καλό είναι να έχουμε περισσότερες προπονήσεις. Ξέραμε ότι έχουμε πρόβλημα και αυτό δεν είχε αποτέλεσμα. Η εμφάνισή μας δεν είναι όπως θέλαμε, όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεις φόρμα μόνο παίζοντας παιχνίδια. Ο Κούπερ έπαιξε 30 λεπτά, μερικά παιδιά ποτέ δεν έχουν παίξει μαζί. Δεν είναι η ώρα για να κλαίμε για κάποια πράγματα».

Ο Δημήτρης Κατσίβελης από την πλευρά των παικτών: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για τη νίκη, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα ειδικά, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω την ήττα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Νίζνι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα