Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Αντωνία Σπανού
Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

bet365

Με το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη συνεχίζεται η δράση στην Basket League. Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και μεγάλες αναμετρήσεις σε όλα τα γήπεδα.

ΑΕΚ και Άρης μετράνε τις δυνάμεις τους για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ μετά τις αλλαγές στο ρόστερ της θα υποδεχθεί τον Άρη και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ όπου ο κόσμος της ΑΕΚ, μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στο παιχνίδι με την Γαλατά, αναμένεται να έχει ακόμα μια φορά δυναμική παρουσία. Η Κηφισιά υποδέχεται τον Απόλλων Πάτρας και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν με νέους παίκτες στην αποστολή τους.

Ο Κόροιβος θα φιλοξενήσει το Ρέθυμνο σε ένα ματς σημαντικότατο και για τους δύο όπως και τα Τρίκαλα τον Κολοσσό Ρόδου. Ο ΠΑΟΚ, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισαν την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες του και την ακύρωση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στην δράση και αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Αρκαδικό.

Το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Αρη ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Basket League. Σε απόδοση 1.85 προσφέρεται στην Expekt το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότεροι από 145 πόντοι.

Την Κυριακή η Καβάλα, μετά την ήττα στην πρεμιέρα του νέου της προπονητή συνεχίζει στα δύσκολα και θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας για τον Στηβ Γιατζόγλου. Τέλος, την αυλαία της αγωνιστικής κλείνει το παιχνίδι στο Λαύριο όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό που επιστρέφει πιο ήρεμος μετά την νίκη του στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Καρσίγιακα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 28/11

17:00 Τρίκαλα – Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2)

17:00 ΠΑΟΚ – Αρκαδικός (Νovasports 2)

17:00 AEK – Άρης (Otesport 4)

17:00 Κόροιβος – Ρέθυμνο (Novaspaorts 2)

17:00 Κηφισιά - Απόλλων (Novasports 2)

Κυριακή 29/11

17:00 Καβάλα – Ολυμπιακός (Novasports 3)

Δευτέρα 30/11

18:00 Λαύριο – Παναθηναϊκός (Novasports 2)

H βαθμολογία της Basket League εδώ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα