Ντρ. Σάκοτα: «Θα κάνουμε τα πάντα»

Φάνης Παναγιώτου
Ντρ. Σάκοτα: «Θα κάνουμε τα πάντα»

bet365

Για το πρώτο μεγάλο ματς της ΑΕΚ στη Basket League μίλησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, που αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον κόσμο της Ένωσης ενόψει του αγώνα με τον Άρη (28/11, 17:00/OTE Sport 4).

Οι δηλώσεις του head coach της ΑΕΚ στο aekbc.gr:

«Είναι γεγονός, ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι ουσιαστικά, με αντίπαλο μια ομάδα, που έχει περίπου τους ίδιους στόχους με μας. Βεβαίως, θα έχουμε πολλά τέτοια ματς στην πορεία μας και θέλω να πιστεύω, ότι θα βρούμε τον τρόπο να παίξουμε, όπως πρέπει για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Αρη στο πλαίσιο της Basket League. Σε απόδοση 1.87 στην Vistabet το ενδεχόμενo να σημειωθούν περισσότεροι από 142 πόντοι.

Γνωρίζουμε, ότι ο Άρης είναι μια καλή ομάδα. Είναι καλύτερη από πέρσι. Δοκιμάζεται κι αυτός, όπως και εμείς σε δύο διοργανώσεις. Βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες στην αρχή μιας μεγάλης προσπάθειας.

Περιμένουμε να έχουμε για άλλη μια φορά τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε το στόχο μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα