Euroleague: Καρσίγιακα - Παναθηναϊκός στις 19:45

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Καρσίγιακα - Παναθηναϊκός στις 19:45
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη ψάχνει ο Παναθηναϊκός, που θ’ αντιμετωπίσει την Καρσίγιακα (19:45/Novasports 2) σ’ ένα… must win παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό!

Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν ιδανικό. Δύο νίκες επί του “αιώνιου” αντιπάλου για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Στη Euroleague, όμως, η κατάσταση για τον Παναθηναϊκό δεν ξεκίνησε όπως πολλοί θα περίμεναν. Μετά από 6 αγωνιστικές οι “πράσινοι” έχουν ρεκόρ 2-4, εκτός έδρας δεν έχουν ακόμα πανηγυρίσει κι απόψε (19:45/Novasports 2) δίνουν ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς κόντρα στην Καρσίγιακα.

Οι Τούρκοι βρίσκονται επίσης στο 2-4 και με όπλο τον κόσμο τους θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζημιά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος, όμως, είναι αποφασισμένος για το πρώτο του “διπλό”, όπως είχε αναφέρει κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Γκιστ σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καρσίγιακα.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα, ενώ από την άλλη, στο… πράσινο “στρατόπεδο” χαμογελούν για την επιστροφή του Νίκου Παππά, ο οποίος ταξίδεψε με την αποστολή κι είναι αρκετά πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης παραμένει εκτός.

«Στοχεύουμε μόνο στο πώς θα μείνουμε στην Ευρωλίγκα. Στη χειρότερη περίπτωση θα συνεχίσουμε στο EuroCup, δε λέω. Αλλά μακάρι να συνεχίσουμε στο ΤΟΡ 16. Αυτή η αναμέτρηση θα κρίνει το μοίρα μας» είπε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο κόσμος μας θα γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό. Με την πίεση στους αντιπάλους μας απ' τη στήριξή του θα νικήσουμε», δήλωσε ο Ουφούκ Σαρίτσα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θα ανταγωνιστούμε μια δυνατή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας κατά τη διάρκεια των 40 λεπτών του αγώνα. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουν καλά, για να κάνουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας», ήταν τα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς.