Διάστρεμμα ο Σπανούλης (vid)

Διάστρεμμα ο Σπανούλης (vid)

Διάστρεμμα ο Σπανούλης (vid)
Αποχώρησε από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως υπέστη διάστρεμμα.

«Διάστρεμμα» είναι η γνωμάτευση για τον Βασίλη Σπανούλη που γλίτωσε τα χειρότερα, με δεδομένο ότι υπήρχε ανησυχία για το τραυματισμένο του γόνατο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη διάστρεμμα, όταν προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του Κοζέρ στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου.

Ο Σπανούλης, μετά από προσπάθειά του για σουτ τριών πόντων, έπεσε άτσαλα πάνω στο πόδι του αντιπάλου του και βρέθηκε στο παρκέ.

Αμέσως αποσύρθηκε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο 8:05' πριν το τέλος της αναμέτρησης και κάθισε στον πάγκο. Μετά από λίγο σηκώθηκε, έκανε διατάσεις πίσω από τον πάγκο, ωστόσο δυσκολευόταν ακόμη και να περπατήσει.

Μετά από συνομιλία με τον Μίλαν Τόμιτς ο Σπανούλης έφυγε για τα αποδυτήρια, περίπου 5 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.

Μέχρι εκείνο το διάστημα ο Λαρισαίος γκαρντ μετρούσε 10 πόντους με 3/7 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 4/7 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 λάθη και 3 ασίστ σε 21 λεπτά.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού θα διαπιστωθεί με σιγουριά σήμερα, αν και στον Ολυμπιακό δεν εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία.