Τσαϊρέλης: «Όσο περνά ο καιρός, παίζουμε καλύτερα»

Τσαϊρέλης: «Όσο περνά ο καιρός, παίζουμε καλύτερα»
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε στη δυναμική της Λαμποράλ Κούτσα η οποία «χρειάζεται συγκέντρωση για 40 λεπτά».

Ο Έλληνας φόργουορντ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους Βάσκους καθώς επίσης και στα προβλήματα τραυματισμών των συμπαικτών του.

Αρχικά ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ανέφερε, «Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες θα έλεγα. Το θετικό είναι ότι ο Σπανούλης μπήκε από χτες στις προπονήσεις αλλά δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να παίξει αύριο κάτι που είναι και λογικό. Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά. Σίγουρα παίζουμε καλύτερα από ότι παίζαμε το προηγούμενο διάστημα και όσο περνάει ο καιρός παίζουμε καλύτερα. Στο πρώτο παιχνίδι δεν ελέγξαμε τον ρυθμό και αυτό ήταν το λάθος μας και κυνηγούσαμε το σκορ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό θέλουμε να μην γίνει από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αμυντικό μας τομέα. Η Λαμποράλ είναι μία ομάδα που έχει πολύ ψηλά κορμιά και τους παίκτες τους ξέρουμε. Τρέχουν πολύ καλά το γήπεδο και πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να μας βάλουν στον ρυθμό τους».

Στην συνέχεια υποστήριξε για το γεγονός ότι παρά τις απουσίες, ο Ολυμπιακός βρίσκεις λύσεις... «Είναι αποτέλεσμα του καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα και δεν το λέω έτσι απλά για να γίνομαι γραφικός. Γιατί όντως γίνεται αυτό. Είδαμε πολλά παιδιά που στα προηγούμενα παιχνίδια δεν παίζαμε (σ.σ. συμπεριέλαβε και τον εαυτό του σε αυτούς) λόγω του μεγάλου ρόστερ, να μπαίνουν μέσα και να δίνουν το 100% και να παίρνουν τις νίκες» για να προσθέσει πως το κλειδί ώστε να έρθει η νίκη την Πέμπτη είναι «η άμυνα που λέμε από την αρχή της χρονιάς και οι καλές επιλογές στην επίθεση. Όσο περνάει ο καιρός γίνονται και καλύτερες».

Ολοκληρώνοντας ο Τσαϊρέλης υποστήριξε για τον Γιάννη Μπουρούση αλλά και την Λαμποράλ πως... «Μας... σκότωσε ο Γιάννης και φυσικά δεν θέλουμε να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα. Είναι πάρα πολλοί παίκτες της Λαμποράλ και αν κάτσουμε να το αναλύσουμε θέλουμε πολύ ώρα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλους και όχι σε έναν».