Περάσοβιτς: «Είμαστε σε καλή θέση, αλλά...»

Φάνης Παναγιώτου
Περάσοβιτς: «Είμαστε σε καλή θέση, αλλά...»
Εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (26/11, 21:45/ΕΡΤ) συνεχίζει η Λαμποράλ Κούτσα τις υποχρεώσεις της στη Euroleague κι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για το πολύ δύσκολο έργο της ομάδας του.

«Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μόνο μία ήττα στη Euroleague από μας στην παράταση. Είμαστε σε καλή θέση για την πρόκριση στο TOP 16, αλλά ακόμη δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση, γιατί έχουμε μια σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια», ήταν τα λόγια του head coach της Λαμποράλ Κούτσα.

Από τη μεριά των παικτών, ο Αλμπέρτο Κορμπάτσο δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ειδικά στην έδρα του είναι πανίσχυρος. Πάντως πιστεύω πως είμαστε σε καλή κατάσταση και αν προσπαθήσουμε όλα μπορούν να συμβούν. Θα πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο και να έχουμε την ίδια ενέργεια και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Αν δεν έχεις αυτά τα στοιχεία, άλλωστε, μπορείς να χάσεις από οποιονδήποτε αντίπαλο κι όχι μόνο από τον Ολυμπιακό. Πάμε, λοιπόν, για να παλέψουμε όπως κάναμε στο παιχνίδι της Βιτόρια και-γιατί όχι;-να πάρουμε τη νίκη».