Μπερτομέου: «Τώρα η επιστροφή θα έχει κόστος!»

Φάνης Παναγιώτου
Μπερτομέου: «Τώρα η επιστροφή θα έχει κόστος!»
Ο Τζόρντι Μπερτομέου σχολίασε τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ κι έστειλε μήνυμα πως όποια ομάδα αποχωρήσει δεν θα έχει την ίδια αντιμετώπιση όπως πριν από 15 χρόνια!

«Οι ομάδες ας αποφασίσουν το καλύτερο γι’ αυτές. Αν θεωρούν πως το καλύτερο για εκείνες είναι να μην παίζουν απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ας το κάνουν. Οι ομάδες που θέλουν να λέγονται κορυφαίες δεν φεύγουν από τη διοργάνωση των κορυφαίων», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Euroleague στην Diario Sur της Ανδαλουσίας, που πρόσθεσε: «Πριν πολλά χρόνια είχαμε το σχίσμα με τη FIBA, αλλά μετά ενωθήκαμε και πάλι. Κανείς δεν είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι στις ομάδες που τότε πήγαν με τη FIBA, αλλά από τότε πέρασαν 15 χρόνια. Τώρα η αποχώρηση από την Euroleague θα είναι διαφορετική και θα έχει κόστος η επιστροφή».

Δύσκολη έξοδο έχει ο Παναθηναϊκός στην Τουρκία για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Η νίκη των «πρασίνων» επί της Καρσίγιακα βρίσκεται σε απόδοση 1.95 στη Vistabet.

*Την Πέμπτη (26/1) θα υπάρξει συνεδρίαση της FIBA στο Ρώμη, εκεί όπου θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με το... Champions League και το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ.