Έντονος διάλογος μεταξύ Ρίβερς και Σμιθ στους Κλίπερς

Έντονος διάλογος μεταξύ Ρίβερς και Σμιθ στους Κλίπερς

bet365

Οι Κλίπερς χάνουν, προβληματίζουν με την απόδοσή τους και τα πνεύματα στα αποδυτήρια της ομάδας μόνο ήρεμα δεν είναι.

Άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά στα αποδυτήρια των Κλίπερς έκαναν λόγο για πολλές φωνές και έναν έντονο καυγά με πρωταγωνιστή τον Τζος Σμιθ και τον προπονητή, Ντοκ Ρίβερς, μετά την τελευταία ήττα από τους Ράπτορς.

Έχοντας χάσει τα επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια και με το ρεκόρ τους να είναι αρνητικό για πρώτη φορά από τη σεζόν που υπέγραψε ο Κρις Πολ, επικρατεί έντονος εκνευρισμός.

Το τι ειπώθηκε μεταξύ των Ρίβερς και Σμιθ δεν είναι και λογικά δε θα γίνει γνωστό, ωστόσο ο Μπλέικ Γκρίφιν, μέτα το τέλος του ματς δικαιολόγησε το περιστατικό λέγοντας πως είναι λογικά τα νεύρα μετά από 3 σερί ήττες.

«Είναι πολύ εκνευριστικό. Χάσαμε τρία στη σειρά. Νομίζω πως είναι πολύ φυσιολογικό, αλλά δε μπορούμε να αφήνουμε τον εκνευρισμό να μας επηρεάζει από το να πηγαίνουμε καλύτερα. Πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί, να μιλήσουμε και να καταλάβουμε τα πραγματικά προβλήματα για να πάμε παρακάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ της ομάδας του Λος Άντζελες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα