Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, εκτός έδρας οι “αιώνιοι”

Φάνης Παναγιώτου
Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, εκτός έδρας οι “αιώνιοι”
Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Basket League. Κομβικές αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα.

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το… μενού της 6ης αγωνιστικής. Αρχικά, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Κολοσσό Ρόδου και με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να βρίσκεται κανονικά στο παρκέ θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη.

Από εκεί και πέρα, το Λαύριο θα παίξει κόντρα στο Ρέθυμνο, ενώ η Καβάλα θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά, η οποία έχασε μεν τον Δημήτρη Μαυροειδή, ωστόσο θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Ακόμα, ο Άρης δίνει ακόμα ένα εκτός έδρας ματς και δοκιμάζεται κόντρα στον Κόροιβο. Τέλος, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα και θα ψάξει την 6η της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Δύσκολη αποστολή για τον Αρη που καλείται να αντιμετωπίσει τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Σε αποδοση 1.50 το διπλό στη Vistabet.

Όσο για τους “αιώνιους”; Ο Ολυμπιακός -χωρίς τους Σπανούλη κα Γιανγκ- δοκιμάζεται στην έδρα των Τρικάλων, ενώ ο Παναθηναϊκός -μετά τη μεγάλη νίκη που πανηγύρισε επί της Ζαλγκίρις Κάουνας για τη Euroleague- θα παίξει στην Τρίπολη με τον νεοφώτιστο Αρκαδικό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 14/1

17:00 ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου (Novasports 1)
17:00 Λαύριο - Ρέθυμνο (Novasports 2)
17:00 Κόροιβος - Άρης (Novasports 2)
17:00 Καβάλα - Κηφισιά (Novasports 2)
19:00 ΑΕΚ - Απόλλων Π. (OTE Sport 4)

Κυριακή 15/1

17:00 Τρίκαλα - Ολυμπιακός (Novasports 2)

Δευτέρα 16/1

17:00 Αρκαδικός - Παναθηναϊκός (Novasports 2)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα