Μαρκόπουλος: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»
Μετά και τη νέα ήττα απ' την Άβτοντορ (90-68) στο Σαράτοφ η βελτίωση αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση για εμάς. Η Σαράτοφ είναι μία πολύ καλή ομάδα και με τις δύο εκτός έδρας νίκες της στον όμιλο βρήκε πολύ καλό ρυθμό. Με τα προβλήματα που έχουμε, προσπαθήσαμε να βγάλουμε τους κομβικούς παίκτες τους έξω απ' το παιχνίδι και να βάλουμε πίεση στους ψηλούς τους. Σίγουρα τα στατιστικά δείχνουν την εικόνα της αναμέτρησης. Η Σαράτοφ είχε κυριαρχία σε όλους τους τομείς της στατιστικής, όπως το γεγονός ότι είχε 7/8 τρίποντα στην τρίτη περίοδο και 40 ριμπάουντ. Πρέπει να τους δώσω "συγχαρητήρια" για τη νίκη. Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια» είπε απ' το Kristall Ice Sports Palace ο 66χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος έπεσε στο 1-3 στον ε' όμιλο του EuroCup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.