Καπάζογλου: «Αυτά που έψαχνε τα βρήκε ο Σλούκας»

Gazzetta team
Καπάζογλου: «Αυτά που έψαχνε τα βρήκε ο Σλούκας»
Ο Παναγιώτης Καπάζογλου, επρόσωπος των Σχορτσανίτη και Σλούκα, μίλησε για την μεταγραφή του πρώτου και τις δηλώσεις του Γ. Αγγελόπουλου για τον δεύτερο.

O εκπρόσωπος του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αλλά και του Κώστα Σλούκα μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για τη μετακίνηση του πρώτου στον ΠΑΟΚ και τους ισχυρισμούς του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον δεύτερο.

Ο Παναγιώτης Καπάζογλου δεν θέλησε στην ουσία να σχολιάσει τις δηλώσεις του ενός εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού για τον Σλούκα, ενώ αναφερόμενος στη μεταγραφή - έκπληξη του «Σόφο» στον ΠΑΟΚ τόνισε πως ο Σχορτσανίτης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τον ανθρώπινο τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου».

«Δεν παίζει τσάμπα ο Σχορτσανίτης»

Για την αποχώρηση του Σχορτσανίτη από τον Ερυθρό Αστέρα: «Η διακοπή της συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ξαφνική και σε εισαγωγικά απροσδόκητη. Οι ομάδες της Euroleague δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές παικτών που έχουν παίξει στον α' γύρο. Αυτό σημαίνει πως έπρεπε να μείνει ανενεργός ως τις 18/12. Αυτό δεν ήταν επιθυμητό. Προέκυψε η ανάγκη και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Εγιναν όλα λίγο ξαφνικά. Υπάρχουν πρόσωπα που ήξερε. Με τον Βασιλειάδη έχει ιδιαίτερη σχέση και έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Σταυρόπουλο. Δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα. Δεν υπήρξε κάποιο τρομερό ζήτημα. Εγιναν όλα πολύ ξαφνικά».

Για το αν θα παίξει σχεδόν δωρεάν στον ΠΑΟΚ: «Οχι δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχουν κάποιες δικλείδες που θα καθορίσουν πώς θα κυλήσει η συνεργασία. Αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως θέλει ο ΠΑΟΚ και ο Σχορτσανίτης, ίσως να είναι μεγαλύτερη η συνεργασία. Δεν εξυπηρετεί ο Σοφοκλής να πουλάει μούρη πως παίζει τζάμπα. Βρέθηκαν με τον ΠΑΟΚ στο κατάλληλο σημείο».

Για το αν το βλέπει ως πισωγύρισμα: «Αν το έβλεπε έτσι, δεν θα το έκανε. Δέχθηκε με χαρά την προσέγγιση του ΠΑΟΚ, που ήταν πολύ ανθρώπινη. Ο Σοφοκλής είναι σε ένα ζεστό περιβάλλον που τον θέλουν κι αυτό από την πλευρά του ΠΑΟΚ».

Για τις «σκληρές» δηλώσεις του Τζούροβιτς: «Πιστεύω ότι είναι διαφορετικά πράγματα. Να συζητάμε για απόψεις ανθρώπων που έχουν τελειώσει από το μπάσκετ εδώ και 30 χρόνια δεν έχει νόημα. Από τον Αστέρα δεν υπήρχε κάτι. Οι σέρβικες ομάδες έχουν διαφορετική νοοτροπία και στηρίζονται στους Σέρβους. Τα τελευταία χρόνια άρχισαν να αγοράζουν ξένους. Δεν κόλλησε. Πέρσι ήταν άλλη ομάδα ο Αστέρας με καλύτερα γκαρντ. Οσοι ξέρουν μπάσκετ, ξέρουν πως ο ψηλός χρειάζεται τους γκαρντ για να ανοίξουν χώρους. Η υπομονή ήταν μικρότερη. Σε αυτήν την κατάσταση ήταν καλύτερο να το τελειώσουμε στο ξεκίνημα. Ο Σοφοκλής είναι παίκτης ψυχολογίας. Πέρσι τέτοια εποχή, ο Σοφοκλής σε χειρότερη κατάσταση από την φετινή έβαλε 23 πόντους στην Ρεάλ. Το Τελ Αβίβ για αυτόν είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι χαρούμενος πως θα παίξει στον ΠΑΟΚ. Είναι σε καλή κατάσταση».

Για τις ημερομηνίες που υπάρχουν στο συμβόλαιο: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένο deadline. Υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες που με συμφωνημένους όρους μπορεί να φύγει. Δεν είναι απίθανο να μείνει ως το τέλος της σεζόν. Ο Σοφοκλής για πολύ λίγες ομάδες θα φύγει από τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αίσθησή μου. Σε πρώτη φάση μακάρι να είναι καλά ο Σοφοκλής. Να αισθανθεί καλά, να μπει στην ομάδα καλά. Τα υπόλοιπα, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει».

«Ο Σλούκας είναι πολύ χαρούμενος στη Φενέρ»

Για τον Κώστα Σλούκα και τις αιχμές του Γ. Αγγελόπουλου: «Νομίζω πως δεν προσφέρει κάτι να ξανανοίξουμε την συζήτηση. Στην ανακοίνωση του όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό, τα εξήγησε όλα. Δεν προσφέρει κάτι αυτή η συζήτηση. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος που είναι εκεί. Αυτά που έψαχνε τα βρήκε. Μετά είναι στο χέρι του καθενός αυτά που του δίνουν, να τα καλλιεργήσει και να φέρει το αποτέλεσμα που έχει στο μυαλό του. Η ουσία είναι πως είναι καλά. Παίζει, άλλες φορές περισσότερο άλλες φορές λιγότερο. Είναι λογικό...»

Για τα ψέματα που υποστήριξε ο Γ. Αγγελόπουλος πως είπε ο Σλούκας: «Εσένα η δική σου δουλειά να βγάλεις τίτλο για να πουλήσεις (σ.σ. απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους της εκπομπής). Εμένα να κάνω συμφωνίες. Δεν συναντιούνται σε αυτό το σημείο οι δουλειές μας. Δουλειά μου δεν είναι να σχολιάζω και αν μεταφράζω. Δεν είμαι εγώ που θα κρίνω τις δηλώσεις μιας ομάδας από τις μεγαλύτερες ή και της μεγαλύτερης της Ευρώπης κι ενός επιχειρηματικού κολοσσού, όπως ο Γ. Αγγελόπουλος».

Για το αν είπε ψέματα ο Σλούκας: «Θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Εκεί που έπρεπε να τα πω και να τα συζητήσω, τα είπα και τα συζήτησα και πρόσφατα, όχι όμως και το τελευταίο τριήμερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα