Μάτζικ – Θάντερ 136-139

Μάτζικ – Θάντερ 136-139

bet365

Με εκατέρωθεν τρίποντα, στα τέσσερα τελευταία δευτερόλεπτα, Μάτζικ και Θάντερ πήγαν σε δύο παρατάσεις, όπου ο... δαιμονισμένος Ράσελ Γουέστμπρουκ έβαλε την υπογραφή του στην νίκη της Οκλαχόμα Σίτι με 139-136.

Ο εκρητικός γκαρντ δεν τελείωσε απλά το παιχνίδι με 48 ολόκληρους πόντους. Αφού έκοψε τη χαρά από το Ορλάντο στην εκπνοή με τρίποντο μόλις μπροστά από το κέντρο -ενώ 4'' πριν ο Ολαντίπο είχε ευστοχήσει για τρεις-, φόρτωσε το καλάθι των γηπεδούχων με 14 πόντους στις δύο παρατάσεις, οδηγώντας τους Θάντερ σε μία επική νίκη.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Οκλαχόμα Σίτι βρέθηκε και στο -18, αλλά με ένα φανταστικό τέταρτο δωδεκάλεπτο (42-24), γύρισε το παιχνίδι, πριν φτάσει στο επικό φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ο Τομπάιας Χάρις έβαλε 30 για την ομάδα της Φλόριντα, ο Βούτσεβιτς πρόσθεσε 26 και ο Ολαντίπο triple-double με 21, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ με δικό του τρίποντο οι ομάδες πήγαν και σε δεύτερη παράταση.

Σε ό,τι αφορά τον Γουέστμπρουκ, πρόσθεσε 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ στην στατιστική του, ενώ ο Ντουράντ σημείωσε 43 πόντους με 12 ριμπάουντ. Μοιραίος για τους Μάτζικ ο Φουρνιέ, ο οποίος παρά τους 22 πόντους του, έχασε σπουδαία ευκαιρία 38'' (123-124) πριν το φινάλε της πρώτης παράτασης να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, πριν ο Γουέστμπρουκ ευστοχήσει για 2 και ο Ολαντίπο να βάλει την πινελιά του αμέσως μετά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα