Η Καρσίγιακα «κάρφωσε» τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα

Gazzetta team
Η Καρσίγιακα «κάρφωσε» τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ταμέρ Ουστάογλου, μέλος της διοίκησης της Καρσίγιακα, δίνει συνέχεια στα επεισόδια του ΟΑΚΑ, μιλώντας στον τουρκικό Τύπο.

Συνέχεια στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Καρσίγιακα δίνουν οι Τούρκοι, καθώς ο Ταμέρ Ουστάογλου, μέλος της διοίκησης της τουρκικής ομάδας, δήλωσε πως η Καρσίγιακα απέστειλε στην Ευρωλίγκα τη φωτογραφία με το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κι αφορούσε στον Κεμάλ Ατατούρκ.

«Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς φιλάθλους. Οποιαδήποτε τουρκική ομάδα πήγαινε στην Αθήνα, θα γινόταν το ίδιο. Έχουμε στείλει στην Ευρωλίγκα την φωτογραφία με το πανό που σήκωσαν (κατά του Κεμάλ Ατατούρκ) κι εκείνοι θ' αποφασίσουν αν θα υπάρξει τιμωρία. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα έρθουν Έλληνες οπαδοί στη Σμύρνη. Μίλησα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και συμφωνήσαμε σε αυτό. Τους ενόχλησε που τελικά ήρθε πολύ κόσμος τελικά στην Αθήνα από την ομάδα μας. Η ένταση προκλήθηκε εξαιτίας της αστυνομίας που δεν πήρε αρκετά μέτρα, τα μέτρα πάρθηκαν μετά το παιχνίδι», δήλωσε ο Ουστάογλου στα τουρκικά ΜΜΕ.

«Προστατέψαμε τους εαυτούς μας με τις ζώνες μας»

Την ίδια στιγμή ένας οπαδός της Καρσίγιακα που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ανέφερε για το περιστατικό σε τουρκικά Μέσα: «Ένα γκρουπ περίπου 25 ατόμων φτάσαμε στο γήπεδο με ταξί. Αρκετά μακριά από το γήπεδο και το πάρκινγκ ήταν άνδρες με μαχαίρια, πέτρες και ρόπαλα και μας επιτέθηκαν. Τους δώσαμε λεφτά και προστατέψαμε τους εαυτούς μας με τις ζώνες μας. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία στο σημείο και μετά μάθαμε πως μας άφησαν αρχικά σε λάθος είσοδο».

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.