Καλάθης: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Gazzetta team
Καλάθης: «Έπρεπε να κερδίσουμε»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Νικ Καλάθης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είχε κερδίσει, ενώ έκανε λόγο για έλλειψη αποτελεσματικότητας στην επίθεση.

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην Euroleague. Ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε με μία δύσκολη ομάδα, όμως νομίζω ότι δώσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του γκαρντ του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova, ενώ ερωτηθείς για έλλειψη ενέργειας στα τελευταία λεπτά, εξήγησε: «Όχι δεν πιστεύω ότι υπήρχε έλλειψη ενέργειας. Νομίζω ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Θα πρέπει να δούμε το βίντεο και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Ειδικά τα τελευταία πέντε λεπτά όπου είχαμε πρόβλημα στην εκτέλεση».

Όσο για την επιστροφή στην Αθήνα και πόσο κουραστική είναι για την ομάδα, σημείωσε: «Έτσι είναι η ζωή μας. Τη Δευτέρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το δεύτερο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόσο νωρίς στην αρχή της σεζόν, επισήμανε: «Έτσι είναι το μπάσκετ. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε δυνατοί».

Καταλήγοντας, κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός πως το παιχνίδι θα είναι το πρώτο μπροστά στον κόσμο της ομάδας: «Αυτό είναι θαυμάσιο. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.