Αγραβάνης: «Βελτίωση σε κάθε ματς»

Αγραβάνης: «Βελτίωση σε κάθε ματς»

Gazzetta team
Αγραβάνης: «Βελτίωση σε κάθε ματς»
Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως στόχος είναι η ομάδα να βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινάμε την ευρωπαϊκή πορεία μας. Πρώτος μας αντίπαλος είναι η Τσεντεβίτα. Παίζουμε στην έδρας, γιατί αυτό το γήπεδο (σ.σ. «Δύο Αοράκια») το θεωρούμε έδρα μας. Θα έχουμε τον κόσμο μας. Είναι καιρός να βρεθούμε ο ένας με τον άλλον και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Σκοπός μας είναι να βελτιωνόμαστε. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό παίξαμε με τον Κολοσσό. Ευελπιστούμε με την Τσεντεβίτα να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και φυσικά να φτάσουμε στη νίκη».

Για την Τσεντεβίτα: «Είναι καλή ομάδα. Εχει πολλούς νεαρούς παίκτες και είναι αθλητική ομάδα. Σίγουρα πρέπει να προσέξουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40'».

Για το ότι ο αγώνας θα γίνει στα «Δύο Αοράκια»: «Είτε παίζεις εντός έδρας, είτε εκτός, πας για να νικήσεις. Αυτός είναι ο στόχος. Σίγουρα είναι ωραίο να παίζεις σε ένα τόσο γνώριμο γήπεδο (σ.σ. είχε αγωνιστεί με την Εθνική Νέων) κι επίσης είναι ακόμα πιο όμορφο να έχεις τους φιλάθλους κοντά για 40' και να σε υποστηρίζουν για να πάρεις τη νίκη».