Μρσιτς: «Θα προτιμούσα στο ΣΕΦ»

Γιάννης Ράμμας
Μρσιτς: «Θα προτιμούσα στο ΣΕΦ»
Ο προπονητής της Τσεντεβίτα, Βέλικο Μρσιτς, εξήγησε πως θα προτιμούσε η πρεμιέρα της Ευρωλίγκας να έβρισκε την ομάδα του στο ΣΕΦ κι όχι στο «Δύο Αοράκια» (15/10, 21:45/novasports 2).

Ο 44χρονος Κροάτης προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσεντεβίτα για...

...τη δυναμική του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι μία ομάδα με δύο κατακτήσεις Ευρωλίγκας τα 4-5 χρόνια (2013 & 2014) κι άλλες δύο συμμετοχές στον τελικό (2010 & 2015). Οι μεγαλύτεροι αστέρες του είναι εγχώριοι παίκτες, ενώ έχει κι εξαιρετικούς ξένους»

...το βαθμό ετοιμότητας του πρώτου αντιπάλου της στον β' όμιλο: «Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός με σίγουρη ην πρόκριση στο ΤΟΡ 16 και την πρώτη ή δεύτερη στην ελληνική λίγκα, έχουν την πολυτέλεια να βρουν ρυθμό αργότερα, αλλά και πάλι πρόκειται για ένα ποιοτικό σύνολο ικανό ν' αποδώσει καλά».

...την επιλογή του Ηρακλείου: «Δεν ξέρω πόσο κόσμο έχουν εκεί. Πρέπει να 'χουν το λόγο τους κι ίσως θα 'ταν καλύτερα στην έδρα, αφού θα 'ταν πιο χαλαροί. Τώρα θα θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο της περιοχής, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να τους βλέπει συχνά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα