«Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ»

«Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ»

Φάνης Παναγιώτου
«Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ»
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Σζόλνοκι στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Eurocup (14/10, 19:00) κι οι Ούγγροι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν το "διπλό" στη Θεσσαλονίκη!

«Η αρχή είναι σημαντική για κάθε ομάδα. Η νίκη δίνει καλή ψυχολογία ενώ η ήττα σε επηρεάζει αρνητικά. Θα τα δώσουμε όλα με τον ΠΑΟΚ που είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που μερικές φορές παίζει απροσδόκητα», ήταν τα λόγια του προπονητή της Σζόλνοκι.

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της ουγγρικής ομάδας, Νταβίντ Βοϊβόντα, είπε: «Περιμένουμε όλοι πολύ ανυπόμονα την πρεμιέρα εδώ και δύο μήνες και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ φανατικούς οπαδούς, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα παιχνίδι σε μια καυτή έδρα, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν και δεν είμαστε φρέσκοι διότι προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τρεις παρατάσεις το Σάββατο για το ουγγρικό πρωτάθλημα κόντρα στην Παξ θα έχουμε την ευκαιρία μας. Σε αυτό τον όμιλο τίποτα δεν είναι εγγυημένο».