Με 3 MVP η πρεμιέρα της Α1

Με 3 MVP η πρεμιέρα της Α1
Ματ Λοτζέσκι, Δημήτρης Μαυροειδής και Μορίς Κεμπ μοιράστηλαν το βραβείο του MVP την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα οι ομάδες τους βοήθησαν αρκετά οι Ματ Λοτζεσκι (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μαυροειδής(Κηφισιά) και Μορίς Κεμπ (Καβάλα). Οι τρεις τους μοιράστηλαν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη την 1η αγωνιστική της Α1.

Ματ Λοτζέσκι (20 πόντους με 5/6 βολές, 3/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, κέρδισε 3 φάουλ και έκανε 2 λάθη σε 24’ συμμετοχής): «Κάναμε μια ικανοποιητική εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Πλέον θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας αυτή την εβδομάδα και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι έγινε, παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Τσεντεβίτα. Όσο για την προσωπική μου εμφάνιση και την ανάδειξη σε MVP της αγωνιστικής, αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Ατομικά βραβεία χωρίς συνολική διάκριση δεν έχουν την παραμικρή ουσία».

Δημήτρης Μαυροειδής (14 πόντους με 6/7 βολές, 4/10 δίποντα, πήρε 9 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ, έκανε ένα κόψιμο, κέρδισε 7 φάουλ και έκανε ένα λάθος σε κάτι λιγότερο από 32’ συμμετοχής): «Μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί κερδίσαμε τον Αρκαδικό χθες στο γήπεδό μας σε ένα κλειστό και απαιτητικό παιχνίδι. Για μένα προσωπικά ξεκίνησε καλά η σεζόν όπως τελείωσε και πέρυσi. Βέβαια, δε θα είχα βγει MVP χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Στόχος μου είναι να παίζω καλά και να μείνω σε αυτό το επίπεδο αλλά πάνω απ’ όλα να κερδίζει η ομάδα και να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας. Την επόμενη βδομάδα θα προσπαθήσω να είμαι ο μόνος MVP (σ.σ. χαριτολογώντας) . Αυτή τη βδομάδα έχουμε πολύ δουλειά αφού αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας και εύχομαι να κερδίσουμε».

Μορίς Κεμπ (15 πόντους με 1/2 βολές, 7/11 δίποντα, 8 ριμπάουντ, μια ασίστ, δύο κοψίματα, ένα κλέψιμο και τέσσερα κερδισμένα φάουλ σε 33’ συμμετοχής): «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από τη σπουδαία νίκη που πετύχαμε. Ήταν ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουμε το νέο πρωτάθλημα για εμάς. Ξέρουμε και περιμένουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια από εδώ και πέρα όπως αυτό με το Λαύριο. Το Λαύριο σκόραρε πολλά εύκολα καλάθια από νωρίς και ήταν δύσκολο για μας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να τους κυνηγάμε στο σκορ. Μόλις όμως τους πιέσαμε σωστά στην άμυνα τους πλησιάσαμε στο σκορ και τους αγχώσαμε. Τη στιγμή που σκόραρε ο Κοστόφ και κατάλαβα ότι κερδίσαμε πετούσα από χαρά. Η ανάδειξη μου ως MVP ομολογώ πως με εξέπληξε και με χαροποίησε. Να είναι σίγουροι όλοι στην Καβάλα ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Η Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με σκληρές άμυνες και πρέπει να παλεύεις σε κάθε αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα