Αλλαγές στο πρόγραμμα της Α1
Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ τροποποίησε τις ώρες και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων Ολυμπιακός – Κόροιβος, Τρίκαλα – Καβάλα και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
«Η αναμέτρηση Τρίκαλα Bc Aries – Ε.Κ. Καβάλας για την 2η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/10 και ώρα 17:00 στο Δ.Κ.Γ. Τρικάλων θα μεταδοθεί από Novasports 2 και Novaspots 2HD ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ και όχι live.
Η συνάντηση Ολυμπιακός – Κόροιβος της 7ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την Κυριακή 22/11 και ώρα 12:30 αντί για την Δευτέρα 23/11 και θα μεταδοθεί από το κανάλι OTESPORT4HD live.
Ο αγώνας Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ της 7ης θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα 23/11 και ώρα 18:00 αντί για την Κυριακή 22/11 και θα μεταδοθεί από το κανάλι Novasports 3 LIVE».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.