Παπαντωνίου: «Είμαστε ΑΕΚ, δεν κρυβόμαστε»

Φάνης Παναγιώτου
Παπαντωνίου: «Είμαστε ΑΕΚ, δεν κρυβόμαστε»

bet365

Η σεζόν ξεκινάει με ντέρμπι, αλλά και απουσίες για την ΑΕΚ (10/10, 18:00), ωστόσο ο Νώντας Παπαντωνίου τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και στόχος με τον ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά η νίκη!

Το blog του γκαρντ της ΑΕΚ στο esake.gr:

Η νίκη είναι μονόδρομος

Το Πρωτάθλημα ξεκινά. Είναι γεγονός ότι δεν ξεκινάμε με τις καλύτερες συνθήκες λόγω των απουσιών, που έχουμε, αλλά είμαστε η ΑΕΚ. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από δικαιολογίες. Συναισθανόμαστε το βάρος της φανέλας που φοράμε. Ο ΠΑΟΚ παραμένει μια ομάδα με φιλοδοξίες και εκτόπισμα. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη κάναμε στον αγώνα με τον Άρη και θα είμαστε πανέτοιμοι ν' αντιμετωπίσουμε τη νέα πρόκληση.

Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Ξέρουμε ότι κι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει υψηλές προσδοκίες και δικαιολογημένα. Η χρονιά θα είναι μακρά. Είναι απαραίτητο στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε να έχουμε την στήριξη του κόσμου μας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Περιμένουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η νίκη είναι μονόδρομος, όχι μόνο γιατί είναι πρεμιέρα, αλλά γιατί αυτό επιβάλλεται να γίνει. Θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Αυτό, που ζητάμε είναι υπομονή.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα