Media day «α λα» NBA στον ΠΑΟΚ (pics)

Media day «α λα» NBA στον ΠΑΟΚ (pics)

Media day «α λα» NBA στον ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ και το τμήμα επικοινωνίας αποφάσισαν να διαφοροποιήσουν κάπως τα πράγματα και να αλλάξουν τις τετριμμένες, πολλές φορές, ελληνικές συνήθειες.

Η σημερινή media day ήταν σχεδιασμένη και οργανωμένη στα πρότυπα των ομάδων του ΝΒΑ. Οι παίκτες κάθισαν σε χωριστά τραπέζια, εντός του παρκέ, περιμένοντας τους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε σ’ όλους τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.

Ο έμπειρος κόουτς του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο τζάμπολ του νέου πρωταθλήματος:

«Εύχομαι να έχουμε καλό πρωτάθλημα και υγεία σε όλους. Ποτέ κανείς δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό που κάνει, πάντα θέλει το κάτι παραπάνω και αυτό ισχύει και για εμάς, θέλουμε κάτι παραπάνω. Κάναμε μία καλή προετοιμασία, είχαμε κάποιες απώλειες, αλλά σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να είναι ρεαλιστικοί. Μακάρι να βγούμε τρίτοι, είναι κάτι που το θέλουμε. Εμείς θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ:

«Ο αντίπαλος έχει μία καλή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ. Είδαμε πώς έπαιξε απέναντι στον Άρη, το ματς του Σαββάτου θα είναι διαφορετικό. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο», ενώ για το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα είπε ότι «τα παιχνίδια είτε τα παίξεις τώρα ή στο τέλος είναι το ίδιο. Τώρα πρέπει να γίνει ένα δυνατό ξεκίνημα και όσο πιο καλά ξεκινήσουμε τόσο καλύτερη θα είναι και η ψυχολογία μας».

Για το που πρέπει να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ:

«Το ότι ενισχύθηκαν οι άλλοι είναι σχετικό. Εμείς χρειαζόμαστε έναν παίκτη στην περιφέρεια αυτή τη στιγμή. Στον αγώνα με το Ρέθυμνο υπήρχαν αρνητικά σημεία σε άμυνα και επίθεση και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Να μην έχουμε κενά διαστήματα στις επιστροφές μας, να έχουμε ενεργητικότητα στην επίθεση».

Για τον ανταγωνισμό με ΑΕΚ και Αρη στο νέο πρωτάθλημα είπε:

«Η ΑΕΚ έχει αξιώσεις, ο Άρης έχει περισσότερες αξιώσεις από τις άλλες χρονιές. Μπορεί να γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα τόσο ψηλά, όσο και στη βάση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα