«Ιταλοί» Ούκιτς και Κίτσεν

Φάνης Παναγιώτου
«Ιταλοί» Ούκιτς και Κίτσεν

bet365

Κάτοικοι Ιταλίας θα είναι στο εξής οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Ντέργουιν Κίτσεν, καθώς οι δύο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού φαίνεται πως συμφώνησαν με τη Βαρέζε.

Αλλαγές στο ρόστερ της Βαρέζε. Τι κι αν ακόμα βρισκόμαστε στις πρώτες εβδομάδες της νέας σεζόν; Οι Γουέινς και Γκάλογουεϊ δεν θα συνεχίσουν στην ιταλική ομάδα, καθώς είναι τραυματίες και τη θέση τους αναμένεται να πάρουν οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Ντέργουιν Κίτσεν, όπως αναφέρει το sportando.com.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ούκιτς θα υπογράψει για δύο μήνες κι αναμένεται να παίξει στο επόμενο ματς της Βαρέζε που είναι κόντρα στην ΕΑ7 Μιλάνο! Όσο για τον Κίτσεν; Πέρυσι ήταν μέλος της Χάποελ Ιερουσαλήμ που “σόκαρε” τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και κατέκτησε το Πρωτάθλημα, στο εξής όμως δεν θα βρίσκεται στο Ισραήλ αλλά στην Ιταλία.

Στην έδρα της Μιλάνο θα κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα της Βαρέζε οι δύο πρώην "πράσινοι". Σε απόδοση 5.25 το διπλό στην Interwetten.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα