Σοκ με Ράσελ στους Λέικερς! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Σοκ με Ράσελ στους Λέικερς! (vid)

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν κατάφεραν κόντρα στους Γιούτα Τζαζ (117-114), ωστόσο η ήττα είναι το λιγότερο που τους απασχολεί, καθώς είδαν τον ΝτιΆντζελο Ράσελ να τραυματίζεται!

Έχοντας τη δεύτερη επιλογή στο NBA draft 2015, τους δόθηκε η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Ο παίκτης που διάλεξαν ήταν ο ΝτιΆντζελο Ράσελ. Οι Λέικερς περιμένουν πολλά από τον νέο τους γκαρντ, συνεπώς είναι λογικό άπαντες να τρόμαξαν όταν τον τον είδαν να πέφτει άτσαλα στο παρκέ στη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Γιούτα Τζαζ!

Στο Gallery που ακολουθεί υπάρχει η φάση με την πτώση του Ράσελ και πλέον άπαντες αναμένουν να δουν τι ακριβώς έχει πάθει και σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Τζαζ με πρωταγωνιστή τον Μπερκς (27π., 6ασ.) έφτασαν στη νίκη με 117-114, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση. Πολύ καλό ματς έκανε ακόμα ο Χουντ με 21 πόντους, όπως κι οι Μπερκ (15π.) - Λάιλς (13π.). Από την άλλη, πρώτοι σκόρερ των Λέικερς ήταν οι Γουίλιαμς (20π.), Χίμπερτ (16π., 11ρ.), Ραντλ (16π.), με τον Κόμπι να έχει 13 πόντους σε 20:53 συμμετοχής.

Το ματς εκτός θεαματικές φάσεις και φινάλε... θρίλερ είχε ακόμα κι αρκετή ένταση!

 

NBA Τελευταία Νέα