Εθελοντής α λα... αρκαδικά

Γιάννης Ράμμας
Εθελοντής α λα... αρκαδικά

bet365

Ο Αρκαδικός προετοιμάζεται για την ιστορική συμμετοχή του στην Α1 και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά του μ' ένα μοναδικό πρόγραμμα εθελοντισμού.

Αναλυτικά:

Σε λίγες ημέρες η αγωνιστική περίοδος 2015-2016 ξεκινάει και ο Αρκαδικός θα βρίσκεται στην «ελίτ» του ελληνικού μπάσκετ. Με αυτή την ευκαιρία, λοιπόν, ανακοινώνει και το πρόγραμμα εθελοντισμού. Γίνε και εσύ μέλος του Αρκαδικού μας!

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Αρκαδικός ΚΑΕ έχει σχεδιαστεί από τη Δ/νση Marketing και θα εφαρμοστεί με στόχο τη δημιουργία μιας δυναμικής ομάδας εθελοντών στην Ελληνική κοινωνία, προωθώντας αξίες όπως η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια και η ανιδιοτελής προσφορά.

Οι εθελοντές του Αρκαδικού θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ενεργά κι εμπράκτως στην ομάδα που αγαπούν και υποστηρίζουν, να γνωρίσουν από κοντά τους παίχτες και το προπονητικό team και παράλληλα να ζήσουν στο ρυθμό των αγώνων.

Όντας μέλη της οικογένειας του Αρκαδικού θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν με τη γνώση και τις ικανότητες τους σε τομείς όπως ο τομέας των εισιτηρίων, η εξυπηρέτηση των χορηγών, οι υπηρεσίες και η ψυχαγωγία των θεατών, καθώς και σε άλλους τομείς των δραστηριοτήτων της ομάδας.

Παράλληλα, εξίσου σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις που θα αναλαμβάνουν οι εθελοντές τόσο για την υποστήριξη της ομάδας όσο και για την προβολή και υποστήριξη του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Αρκαδικού το οποίο έχει ως βασικούς του πυλώνες την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά.

Οι ώρες προσφοράς των εθελοντικών δραστηριοτήτων δεν θα ξεπερνούν τις 3-4 ανά αγώνα και ενδεχομένως τις 6-8 εβδομαδιαίως, ανάλογα με τις πάγιες κι έκτακτες ανάγκες της ΚΑΕ.

Περιγραφή θέσεων εθελοντών

Τομέας Εισιτηρίων
Καταμερισμός και διανομή προσκλήσεων, διαπιστεύσεων και εισιτηρίων για την κάλυψη των συμβατικών και μη υποχρεώσεων της Αρκαδικός Κ.Α.Ε.

Υπηρεσίες Θεατών
Εξυπηρέτηση των θεατών, παροχή πληροφοριών για τους χώρους του γηπέδου, ταξιθέτηση του κοινού.

Τομέας Ασφάλειας
Φύλαξη συγκεκριμένων χώρων και ελέγχου πρόσβασης.

Εξυπηρέτησης Χορηγών
Συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις των χορηγών.

Εκδηλώσεις εκτός γηπέδου
Οργάνωση εκδηλώσεων, όπως ημερίδες, επισκέψεις κτλ. όπου οι εθελοντές μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης
Οι εθελοντές θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ενέργειες και εκδηλώσεις που θα γίνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Τομέας Ψυχαγωγίας Θεατών
Διαγωνισμοί και εκδηλώσεις με στόχο τη ψυχαγωγία των θεατών.

Προνόμια εθελοντών

Οι εθελοντές αποτελώντας μια σταθερή και δυνατή ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων της ομάδας και θα είναι αποδέκτες μια σειράς προνομίων. Η ομάδα του Αρκαδικού παρέχει μπλούζα και καπέλο/στολή με το σήμα της ομάδας, ειδική διαπίστευση εθελοντή αγώνων ανάλογα με το τμήμα που θα απασχολείται, ετήσια εκδήλωση και γνωριμία με τους παίκτες και το προπονητικό team της ομάδας, δικαίωμα αγοράς 2 εισιτηρίων για τα παιχνίδια της ομάδας καθώς και άλλα προνόμια.

Φυσικά το μεγαλύτερο προνόμιο αποτελεί η προσφορά στην ομάδα της καρδιάς μας!

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας... μαζί πάμε ψηλά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα