Μαρκόπουλος: «Θέλουμε χρόνο...»

Μαρκόπουλος: «Θέλουμε χρόνο...»

Μαρκόπουλος: «Θέλουμε χρόνο...»

bet365

Παρά τις τρεις ήττες του ΠΑΟΚ στο τουρνουά, ο Σούλης Μαρκόπουλος θεωρεί πως η παρουσία της ομάδας θα τη βοηθήσει.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Καρσίγιακα με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς με τον Σούλη Μαρκόπουλο ωστόσο να επισημαίνει πως τα δυνατά αυτά φιλικά, θα βοηθήσουν την ομάδα του.

«Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά, με τρεις πολύ δυνατές ομάδες και η παρουσία μας πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Θέλουμε βεβαίως χρόνο, γιατί είμαστε σε μία διαδικασία που αναπροσαρμόζουμε ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι μας και αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί νέα δεδομένα στους παίκτες που χρειάζονται προσαρμογή. Παρόλα αυτά και ενώ αντιμετωπίσαμε την πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά, η ομάδα μας είχε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, δεν πανικοβλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δεν δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να τρέξει στον αιφνιδιασμό κι αυτό ήταν το πιο θετικό που είχαμε στο σημερινό ματς», είπε αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Καρσίγιακα και πρόσθεσε:

«Παλέψαμε πολύ στην άμυνα, σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από τα δύο πρώτα παιχνίδια, τα παιδιά είδαν και τα λάθη που κάναμε και σίγουρα όταν είσαι δυνατός στην άμυνα, παίρνεις και αυτοπεποίθηση και έχεις καλή ψυχολογία στην επίθεση. Αυτό ισχύει και αντίστροφα και εμείς παίζοντας με μία πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα, μέσα στο γήπεδό της, ήμασταν καλοί και στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχαμε και τον έλεγχο. Από εδώ και πέρα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη μας και τα άσχημα σημεία μας στα παιχνίδια και να μεγαλώσουμε τα καλά μας σημεία. Πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».

Πέρσι από τα Σμύρνη ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και φέτος στην ίδια πόλη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και ο Σούλης Μαρκόπουλος ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και του αγώνα Κυπέλου με το Ρέθυμνο, τόνισε: «Ξεκινάμε μία πολύ δύσκολη και μεγάλη σεζόν. Το Ρέθυμνο θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι το πρώτο ματς της χρονιάς, είναι μία ομάδα με πέντε νέους ξένους θα έχει διαφορετικό πρόσωπο και το θέμα για μας είναι είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

 

Τελευταία Νέα