Eurobasket 2015: Ελλάδα - Λετονία στις 17:00

Φάνης Παναγιώτου
Eurobasket 2015: Ελλάδα - Λετονία στις 17:00

bet365

Η Εθνική μας δεν κατάφερε να βρεθεί στην τετράδα του Eurobasket 2015 και πλέον καλείται να περάσει το εμπόδιο της Λετονίας (17:00, ΑΝΤ1/ΟΤΕ Sport 4 HD), προκειμένου να τερματίσει 5η και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά.

Εξ αρχής στο Eurobasket 2015 υπήρχαν δύο στόχοι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο ένας ήταν η επιστροφή στη ζώνη των μεταλλίων κι ήταν γεγονός πως είχαμε το ρόστερ να τα καταφέρουμε. Αποτύχαμε. Ωστόσο η αποστολή μας στη Λιλ δεν ολοκληρώθηκε.

Βλέπετε, υπάρχει κι ο στόχος του προολυμπιακού τουρνουά. Επίσης σημαντικός. Θα είναι μεγαλύτερη αποτυχία για την Εθνική μας αν δεν καταφέρει το επόμενο καλοκαίρι να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Για να γίνει αυτό οφείλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Λετονίας (17:00, ΑΝΤ1/ΟΤΕ Sport 4 HD). Η ομάδα του Γιάνις Μπλουμς αποκλείστηκε από τη Γαλλία στα προημιτελικά, ωστόσο είναι από τις ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Μην ξεχνάτε πως απέκλεισε τη Σλοβενία στους “16”! Αν χάσουμε, θα παίξουμε με τον ηττημένο του αγώνα Ιταλία - Τσεχία (19:00) για την 7η θέση. Μόνο ο 8ος μένει εκτός...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα