Η ανάλυση του Σερβία - Τσεχία (pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Η ανάλυση του Σερβία - Τσεχία (pics)

bet365

Σερβία και Τσεχία αναμετρώνται σήμερα (19:30) με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την «τετράδα» του τουρνουά.

Ο τρίτος προημιτελικός του Eurobasket 2015 έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δε θα έχει εύκολο έργο. Σας μπερδέψαμε...

Δε γίνεται διαφορετικά όταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα μέχρι τώρα (Σερβία) αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη (Τσεχία).

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ, αλλά το ίδιο κάνουν και αυτοί του Ρόνεν Γκίνσμπουργκ.

Οι Σέρβοι έχουν νικήσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με μέσο όρο διαφοράς 20 πόντους.

Οι Τσέχοι ηττήθηκαν στο τέλος από τους Λιθουανούς και διέλυσαν τους Κροάτες στο πρώτο νοκ άουτ φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους (ως ανεξάρτητο κράτος) στην προημιτελική φάση.

Τα βλέμματα όλων θα συγκεντρωθούν στη μάχη γιγάντων. Δύο από τα καλύτερα σέντερ του τουρνουά θα δώσουν δεκάδες μάχες στις ρακέτες. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έχει 18,5 πόντους σε 17 λεπτά στα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας του με το εκπληκτικό 80% στα δίποντα!

Ο Γιαν Βέσελι σκοράρει 16,8 πόντους και παίρνει 9 ριμπάουντ σε κάθε παιχνίδι!

Οι Σέρβοι διαθέτουν την 2η καλύτερη επίθεση (87,8π.), το υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας εντός παιδιάς (51,9%0 και είναι πρώτοι στις ασίστ (25,2). Οι Τσέχοι από την άλλη διαθέτουν την τρίτη καλύτερη άμυνα στο τουρνουά αφού δέχονται μόλις 66,8 πόντους σε κάθε ματς.

Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Η Τσεχία έχει δείξει μέχρι τώρα εκπληκτικό χαρακτήρα και έπαιξε καταπληκτικά με την Κροατία. Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού μας. Έχουμε έναν στόχο και θα παλέψουμε για να τον πετύχουμε».

Ρόνεν Γκίνσμπουργκ: «Όλοι ξέρουν πως έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μόνο που βρισκόμαστε στα προημιτελικά είναι κάτι το σπουδαίο για μας».

 

Τελευταία Νέα