Λάκοβιτς, η επιστροφή!

Λάκοβιτς, η επιστροφή!

Φάνης Παναγιώτου
Λάκοβιτς, η επιστροφή!

bet365

Στη Μπαρτσελόνα επιστρέφει ο Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος βρέθηκε επί σειρά ετών στη Βαρκελώνη και πλέον θα ενισχύσει τη… δεύτερη ομάδα των “μπλαουγκράνα”!

Ήταν εκεί από το 2006 έως το 2011. Ο Γιάκα Λάκοβιτς συνέδεσε το όνομα του με τη Μπαρτσελόνα και πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να επιστρέψει στη Βαρκελώνη! Ο πολύπειρος Σλοβένος γκαρντ θα παίξει με τη… δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα στη LEB Oro (σ.σ. δεύτερη κατηγορία Ισπανίας) και θα βοηθήσει με την εμπειρία του τους νεαρούς που υπάρχουν στο ρόστερ. Μάλιστα, όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο Λάκοβιτς θ’ αναλάβει ρόλο στο προπονητικό τιμ των “μπλαουγκράνα” μετά το τέλος της καριέρας του.

Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 9.00, την κατάκτηση της φετινής Euroleague στο final-four του Βερολίνου από την Μπαρτσελόνα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω σ’ ένα μέρος που νιώθω σαν το σπίτι μου. Ο ρόλος μου στην ομάδα πλέον θα είναι διαφορετικά. Παικτικά μιλώντας πλέον θα είμαι καθοδηγητής για τους νεαρούς που ευελπιστούν να φτάσουν στην πρώτη ομάδα», σχολίασε ο Γιάκα Λάκοβιτς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα