Βοσνία - Ρωσία 61-81

Νίκος Μαρούδας
Βοσνία - Ρωσία 61-81

bet365

Η Ρωσία επικράτησε με 81-61 της Βοσνίας και κατέκτησε την πέμπτη θέση του πρώτου ομίλου μένοντας εκτός συνέχειας όπως ήταν γνωστό.

Αδιάφορο ήταν το παιχνίδι της Ρωσίας με την Βοσνία με τις δύο ομάδες να είναι αποκλεισμένες αλλά τους Ρώσους να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα και να αποχαιρετούν το τουρνουά με μια μεγάλη σε έκταση νίκη με 81-61 επί της Βοσνίας.

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο, οι Βόσνιοι ήταν πάρα πολύ καλοί και κατάφεραν γρήγορα στο πρώτο δεκάλεπτο να ξεφύγουν με 12 πόντους (19-7) μετά το γκολ φάουλ του Βράμπατς, μια διαφορά όμως που όχι μόνο δε συντήρησαν αλλά έχασαν κι όλας, με την Ρωσία να περνάει μπροστά. Με 12-0 σερί, οι Ρώσοι έχοντας τον Βοροντσέβιτς σε εξαιρετική μέρα, πέρασαν μπροστά με 24-22, για να πάνε στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ισόπαλες 31-31.

Στην επανάληψη οι Ρώσοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι, πήραν το προβάδισμα αμέσως και δεν το έχασαν ποτέ από εκεί και πέρα με το 50-55 να είναι το σκορ της τρίτης περιόδου. Τελικά, με τον Ζούμπκοφ να φτάνει τους 17 και τον Φριντζόν τους 16, η διαφορά έφτασε στους 10 και σταμάτησε στο +20 για τη Ρωσία στο τελικό 81-61.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έδειξε ένα πιο σοβαρό πρόσωπο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, έχοντας παραπάνω από δύο παίκτες σε διψήφιο αριθμό πόντων.

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Ζουμπκόφ ξεχώρισε για την Ρωσία, έχοντας 17 πόντους με 6/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές και επίσης, 3 ασίστ, 7 ριμπάουντ και κανένα λάθος, έκανε ένα εξαιρετικό ματς.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Γκόρντιτς, αγωνίστηκε σχεδόν 30 λεπτά για τους Βόσνιους, αλλά έμεινε στους 4 πόντους με 0/3 τρίποντα και 1/2 δίποντα, έχοντας 5 ασίστ και 3 λάθη.

ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ: Το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, αλλά και της τελευταίας όπου οι Ρώσοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Έτρεξαν δύο μεγάλα σερί και ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Την πολύ καλή τους παρουσία στο τελευταίο τους παιχνίδι στην διοργάνωση και φυσικά την πρώτη τους νίκη σε αυτό...

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Γενικά την διοργάνωση, που δεν ήταν και ότι το καλύτερο για εκείνη μένοντας στην τελευταία θέση του ομίλου.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 31-31, 50-55, 61-81

 

Τελευταία Νέα