Η... βόλτα Ολυμπιακού στο Μέτσοβο (pics)
Αναλυτικά:
Η παραμονή του Ολυμπιακού στο Μέτσοβο δεν είχε μόνο μπάσκετ και τρέξιμο. Στο σφιχτό πρόγραμμα των Πρωταθλητών, βρέθηκαν κάποιες ώρες προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να επισκεφτούν το πλακόστρωτο κέντρο της πόλης.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Μετσόβου Κωνσταντίνος Τζαφέας παρέθεσαν δείπνο στους Πειραιώτες στο εστιατόριο «Γαλαξίας», προσέφεραν ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα στον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ κ. Χρήστο Σταυρόπουλο και παρέλαβαν δυο μπλουζάκια Πρωταθλητής Ελλάδας 2014-15 με τις υπογραφές των παικτών που συμμετείχαν στην προετοιμασία.
Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους κατοίκους του Μετσόβου και στις τρεις ώρες που πέρασαν στο κέντρο της πόλης υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους.
Δείτε το φωτορεπορτάζ της ΚΑΕ:
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.







