Τζάμπολ στο Eurobasket με Ελλάδα - ΠΓΔΜ

Τζάμπολ στο Eurobasket με Ελλάδα - ΠΓΔΜ

Φάνης Παναγιώτου
Τζάμπολ στο Eurobasket με Ελλάδα - ΠΓΔΜ

bet365

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Η Εθνική Ανδρών μπαίνει στη "μάχη" του Eurobasket 2015, με την ΠΓΔΜ να είναι η πρώτη μας αντίπαλος (5/9, 19:00/ΑΝΤ1 & ΟΤΕ Sport 4).

Όταν ανακοινώθηκε η προεπιλογή, άπαντες χαμογέλασαν. Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται μακριά από τα μετάλλια από το 2009 κι η πρώτη σκέψη όλων ήταν πως ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο βάθρο.

Λίγο καιρό μετά -με την προετοιμασία να έχει ολοκληρωθεί- η παρέα των Ζήση & Σπανούλη ρίχνεται στη "μάχη" του Eurobasket 2015. Ακόμα μία σπουδαία διοργάνωση για την οποία μάθατε τα πάντα μέσα από τον οδηγό που ετοίμασε το gazzetta.gr!

Πρώτο εμπόδιο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα η ΠΓΔΜ (5/9, 19:00/ΑΝΤ1 & ΟΤΕ Sport 4), που βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης. Η γενιά του Πέρο Άντιτς -που μας εντυπωσίασε το 2011- έχει αφήσει τη θέση της σε νέα παιδιά, ενώ είχαμε αλλαγή και στη θέση του νατουραλιζέ, με τον τραυματία Μπο ΜακΚάλεμπ ν' αφήνει τη θέση του στον Ρίτσαρντ Χέντριξ.

Βέβαια, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από τον καλό της εαυτό. Αν πιάσουμε την απόδοση που πρέπει, τότε είναι δεδομένο πως θα μπούμε με το δεξί στο τουρνουά.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της ημέρας.

Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες των Ομίλων.

 

Τελευταία Νέα