H «πρώτη» της Καβάλας

Gazzetta team
H «πρώτη» της Καβάλας

bet365

Η Καβάλα επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Η ομάδα της Καβάλας έδωσε το πρώτο επίσημο ραντεβού εν όψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Τζήμας μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στην Α1: «Είναι μία χρονιά όπου η ομάδα επιστρέφει στην Α1, σίγουρα έχουμε αργήσει αρκετά, όμως δε μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτό. Είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλουμε να κάνουμε και από μέρα σε μέρα θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Χρήστος Ταπούτος από την πλευρά του: «Ξέρω καλά την Καβάλα και την πόλη, φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α1, εμείς οι έμπειροι Έλληνες συν τους ξένους που ελπίζουμε κάποιοι από αυτούς θα μας βγουν, γιατί κακά τα ψέματα μετράει να έχεις καλούς ξένους στη Basketleague, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους στόχους μας. Η ομάδα για 3η χρονιά έχει τον ίδιο προπονητή και στη φιλοσοφία του αυτή θα προσπαθήσουμε να μπούμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα όλοι μας».

Ο τιμ μάνατζερ, Νίκος Πενταζίδης μίλησε με τη σειρά του στους δημοσιογράφους: «Η χρονιά θα είναι δύσκολη και περίεργη λόγω των γνωστών συγκυριών, εμείς κάναμε προσθήκες πολύ καλών παικτών, όπως και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και άλλες πολύ σύντομα. Στόχος μας είναι να ήμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα ήμαστε να είστε σίγουροι»!

Ο Αλεξ Γκόρντον: «Έχω γνώση για το ελληνικό πρωτάθλημα και μου αρέσει. Οι Έλληνες οπαδοί είναι τρελοί και το είδα αυτόν με τον ΠΑΟΚ, μου αρέσει όλη αυτή η κατάσταση. Έχω εμπειρία από Ευρώπη και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος, ο Μόρρις Κέμπ ανέφερε: «Με ρωτάτε εάν ήταν ρίσκο που ήρθα στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα σας πω ότι είμαι μεγάλο παιδί και μου αρέσει να παίρνω όλο το ρίσκο! Το ξέρω το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και εμείς θα έχουμε μία καλή ομάδα»

Στην προπόνηση πήραν μέρος οι Βελισσαρίου, Καλαϊντζίδης, Σίνης, Ταπούτος, Σταμπουλής, Γκέλιος, Γκόρντον, Βαν ντε Μαρς και Κεμπ και προπονήθηκαν υπό το βλέμμα του προέδρου της ΚΑΕ, Κώστα Παπακωνσταντίνου, καθώς και του μέλους της διοίκησης, Βασίλη Μακρή.

Φωτό: kavalabc.gr

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα