Αποθέωσε Τεόντοσιτς ο Τζόρτζεβιτς

Gazzetta team
Αποθέωσε Τεόντοσιτς ο Τζόρτζεβιτς

bet365

Στόχο τον τελικό θέτει ο προπονητής της Σερβίας, που αποκάλυψε τον κορυφαίο παίκτη που έχει προπονήσει.

Να... κλειδώσει την συμμετοχή της Σερβίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, θέλει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του να τονίζει πως στόχος του είναι ο τελικός.

«Ο δικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Γι αυτό ακριβώς πρέπει να φτάσουμε στον τελικό, κι έτσι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα παλέψουμε κόντρα σε όλους. Έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα, όπως επίσης κι οι ομάδες του ομίλου μας. Τους σεβόμαστε όλους.

Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε κόντρα σε όλους, χωρίς να φοβηθούμε κανέναν", δήλωσε σε ερώτηση που του έγινε, για να επισημάνει πως "χωρίς αμφιβολία θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό να πάρουμε την πρόκριση. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός στον κόσμο και το να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε αυτούς είναι μεγάλη τιμή».

Στην συνέχεια, όταν του έγινε ερώτηση για τον Μίλος Τεόντοσιτς, η απάντηση δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. «Ήταν ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχω προπονήσει» αποκάλυψε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην συνεργασία που είχε με τους Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Ρενέσες και Σκαριόλο, τονίζοντας πως «από όλους έμαθα πολλά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Όλοι βοήθησαν και με έκαναν έναν μεγάλο παίκτη. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη».

 

Τελευταία Νέα