Κι επίσημα στον Δούκα ο Μιλεντίγιεβιτς (vid)

Gazzetta team
Κι επίσημα στον Δούκα ο Μιλεντίγιεβιτς (vid)

bet365

Ο... χρυσός Έφηβος, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, ανακοινώθηκε επίσημα από τον Δούκα και θέλει να προσφέρει τα μέγιστα στη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του Δούκα: «Η Διοίκηση του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να επισημοποιήσει την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπης, Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς. Ο 18χρονος (11/1/1997) γκαρντ, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στην προσπάθεια της Εθνικής Εφήβων να φτάσει έως την κορυφή μετρώντας κατά μέσο όρο 5.2 πόντους σε εννέα αγώνες, αποτελεί ένα από τα καλύτερα ταλέντα της χώρα μας και με την εκτελεστική του δεινότητα πίσω από τα 6.75μ. αναμένεται να προσφέρει σημα-ντικές λύσεις και στην ομάδα του Μάριου Γούναρη.

Ο ύψους 185 εκατοστών άσος, ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Νέας Περάμου, στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τα Μέγαρα και από εκεί για το Αιγάλεω. Με την ομάδα των δυτικών προαστίων αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική και μάλιστα στον αγώνα ενάντια στον Κάδμο Θήβας, σημείωσε 48 πό-ντους».

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Ήρθα στον Α.Σ.Ε. Δούκα για να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα στην Α2, να κάνουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Είναι μία μεγάλη πρό-κληση για μένα γιατί ανέβηκα ένα επίπεδο, έκανα το "άλμα" στην Α2 και θα προσφέρω τα μέγιστα για να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Το φετινό

πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δυνατά στην Ιστορία της Α2. Έχουν έρθει παί-κτες με ποιότητα, παίκτες με ταλέντο και παίκτες από την Euroleague. Κι εμείς όμως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να καταφέρει πολλά. Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή, στόχος όμως είναι και η τετράδα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή πορεία στην Α2».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα