Έβγαλε δωδεκάδα ο Πασούτιν

Έβγαλε δωδεκάδα ο Πασούτιν

Φάνης Παναγιώτου
Έβγαλε δωδεκάδα ο Πασούτιν

bet365

Τους εκλεκτούς του ενόψει του Eurobasket 2015 (05-20/09) ανακοίνωσε ο Εβγκένι Πασούτιν, με τη Ρωσία να πηγαίνει στο τουρνουά με πολλές απουσίες.

Ο Κιριλένκο το έκοψε και πλέον είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Ο Κριάπα έχει αποσυρθεί, ενώ εκτός Eurobasket προτίμησαν να μείνουν παίκτες όπως ο Μοζγκόφ, ο Κάουν ή ο Σβεντ. Συνεπώς έμοιαζε εξ αρχής δεδομένο πως η Ρωσία δεν θα παρουσιαστεί όσο δυνατή ήταν στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Ανοίγει η αυλαία του Eurobasket το Σάββατο και η Mybet προσφέρει σε απόδοση 1.60 να μπει με το "δεξί" στον θεσμό η Ρωσία.

Κι έτσι είναι. Η τελική δωδεκάδα έχει ορισμένα καλά ονόματα, ωστόσο δεν... τρομάζει. Κάθε άλλο. Αναλυτικά: Άντον Πονκρασόφ (Ούνικς Καζάν), Ντμίτρι Χβοστόφ (Κίμκι), Εγκόρ Βιάλτσεφ (Κίμκι), Βιτάλι Φριτζόν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Εβγκένι Μπαμπούριν (Νίζνι), Σεργκέι Μόνια (Κίμκι), Νικίτα Κουρμπάνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αντρέι Βοροντσέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σέμεν Αντόνοφ (Νίζνι), Αντρέι Ζούμπκοφ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Ρούσλαν Πατέεφ (Κίμκι), Αντρέι Ντεσιάτνικοφ (Ζενίτ).

Στην πρώτη φάση η Ρωσία θ' αντιμετωπίσει Γαλλία, Πολωνία, Φινλανδία, Βοσνία και Ισραήλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα