Σακίλ: «Ποτέ δε μισούσα τον Κόμπι»

Σακίλ: «Ποτέ δε μισούσα τον Κόμπι»

Σακίλ: «Ποτέ δε μισούσα τον Κόμπι»

bet365

Σακίλ Ο Νηλ και Κόμπι Μπράιαντ μίλησαν στους L.A. Times για την μεταξύ τους κόντρα την περασμένη δεκαετία.

Η κόντρα που υπήρχε όσο συνυπήρχαν στους Λέικερς (και όχι μόνο) επισκίαζε πολλές φορές την αγωνιστική τους εικόνα στο παρκέ. Αρκετά χρόνια μετά πάντως, Σακίλ Ο Νηλ και Κόμπι Μπράιαντ προσπαθούν να φτιάξουν την «εικόνα» τους. Μετά την πρόσφατη τοποθέτηση του βετεράνου σέντερ ακολούθησε ένα ρεπορτάζ σε αμερικανικό Μέσο.

Οι δύο σούπερ σταρ μιλώντας στους L.A. Times αναφέρθηκαν σε εκείνη την εποχή και τη φημολογούμενη διαμάχη που υπήρχε.

Ο Σακίλ Ο Νηλ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για μένα και τον Κόμπι. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι δεν τον μισώ, όπως ξέρω πως κι εκείνος δε με μισεί. Ήταν κάτι περισσότερο σαν μία μικρή αντιπαράθεση. Ήμουν νέος και ήταν νέος. Αν κοιτάξουμε πίσω όμως κερδίσαμε τρία πρωταθλήματα σε τέσσερις τελικούς οπότε δεν κάναμε τίποτα κακό. Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω και αν ενημερώσω άπαντες πως δεν μισώ τον Κόμπι. Είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά μας έδιναν ενέργεια όταν μπαίναμε στο παρκέ»

Από την πλευρά του ο Κόμπι Μπράιαντ έδωσε τη δική του εκδοχή της υπόθεσης... «Το 1999 ο Σακίλ κατάλαβε ότι ο μικρός που είχε απέναντί του ήταν άκρως ανταγωνιστικός και κάπως τρελός. Σίγουρα έκανα κι εγώ κάποιες φορές τα λάθη μου. Υπήρχαν μέρες που ήθελα να παλέψω μαζί του. Γύριζα σπίτι κι έλεγα στον εαυτό μου πως για να τα βάλω με ένα θηρίο σαν και αυτόν θα έπρεπε να ήμουν χαζός ή υπερβολικά θαρραλέος».

 

NBA Τελευταία Νέα