Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη

bet365

Πολλά και δυνατά φιλικά θα δώσει ο Άρης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Οι «κιτρινόμαυροι» διανύουν την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας και συνεχίζουν απτόητοι τη δουλειά. Ο Άρης μάλιστα ενημέρωσε για το ακριβές πρόγραμμα της προετοιμασίας του και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει.

Αναλυτικά, «Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Κυριακή 6/9 για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα παραμείνει έως τις 10 του μήνα. Εκεί θα πραγματοποιήσει προπονήσεις, αλλά θα δώσει και δύο φιλικούς αγώνες, με την Balkan Botevgrad (7/9) και τη Rilski (9/9).

Στις 10/9 η αποστολή θα επιστρέψει από τη Βουλγαρία και στις 11 και 12 του μήνα θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες, στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια», το οποίο θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall». Την Παρασκευή 11/9 ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει την KK Kozuv (18:30) και το Σάββατο 12/9 τον Κόροιβο Αμαλιάδας (18:30).

Στις 15/9 ο ΑΡΗΣ θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά της τοπικής Δόξας. Στις 16/9 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας και στις 17/9 τα Τρίκαλα.

Στις 18/9 η αποστολή του ΑΡΗ θα ταξιδέψει από τη Λευκάδα στη Λάρισα, όπου η ομάδα μας θα δείξει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό πρόσωπό της, στο πλαίσιο της αρωγής στους συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας. Στις 19/9 θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης τον τοπικό Γ.Σ.Λ. (18:00), σε αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού. Τα έσοδα από τον αγώνα θα πάνε στη στήριξη των παιδιών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ θα διοργανώσει το 2ο διεθνές τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27/9 στο «Nick Galis Hall», με τη συμμετοχή των Lokomotiv Kuban, Pinar Karsiyaka και K.K.Union Olimpija. Λεπτομέρειες για το μεγάλο τουρνουά προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, Νίκου Γκάλη, θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Πιθανότατα ο ΑΡΗΣ θα δώσει ακόμα ένα φιλικό, εκτός Θεσσαλονίκης, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 7/10 με την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall», στο πλαίσιο της φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα