Ντρ. Σάκοτα: «Ο κόσμος να μας στηρίζει και στα δύσκολα»

Ντρ. Σάκοτα: «Ο κόσμος να μας στηρίζει και στα δύσκολα»

Gazzetta team
Ντρ. Σάκοτα: «Ο κόσμος να μας στηρίζει και στα δύσκολα»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τη νέα σεζόν, αναφέρθηκε εκτενώς στον Μάκη Αγγελόπουλο και παράλληλα σχολίασε τις περιπτώσεις του Άτιτς, του Δίπλαρου και του Μπουρούση.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στην "Ώρα για Σπορ" για:

-τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την ομάδα χωρίς όρια και το δείχνει συνεχώς. Στενοχωριέται και χαίρεται για την ομάδα. Μέχρι τώρα, στην αρκετά μεγάλη καριέρα μου, έχοντας δουλέψει σε πολλές ομάδες, δεν θυμάμαι τέτοιον πρόεδρο που σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει μπει τόσο βαθιά στην προεδρία και να καταλαβαίνει τα πάντα. Έχει πάντα σωστές απόψεις και λύσεις. Πιστεύω πως όσο καλοί και να είμαστε, χωρίς τη διοίκηση και τέτοιον πρόεδρο σπάνια έρχονται επιτυχίες».

-το αν η ΑΕΚ μπορεί να μπει σφήνα στους «αιώνιους»: «Αυτό δεν το εύχεται κανένας περισσότερο από τους παίκτες και το προπονητή. Όμως εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε το δρόμο μας. Να ανεβαίνουμε σταδιακά και σταθερά. Θέλουμε κάθε χρόνο να είμαστε πιο δυνατοί. Έχουμε καινούρια ομάδα, δεν θα είναι όλα τέλεια. Πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος και να στηρίζει και στα δύσκολα. Να είμαστε πάντα μαζί, να μη μας χωρίζει κανείς, ούτε ένα κακό αποτέλεσμα».

-τα όσα γράφτηκαν για επιστροφή Μπουρούση: «Πρώτη φορά το ακούω. Κανένας δεν μας τον έχει προτείνει. Μπορεί να φέρουμε κάποια νέα παιδιά ακόμη, αλλά το ρόστερ γενικά έχει κλείσει».

-την απόκτηση του Άτιτς: «Ο Άτιτς είναι μεγάλο ταλέντο και πιστεύουμε πως σύντομα, ως του χρόνου, θα είναι σημαντικός παίκτης για μας. Ενδιαφέρθηκε για αυτόν η Μπαρτσελόνα, αλλά έκανε πίσω όταν έμαθε πως είχε συμβόλαιο με την Σπαρς. Επίσης είχαν ενδιαφερθεί η Ρεάλ, η Φενέρ, η Εφές και η Νταρουσάφακα. Είναι σημαντικό ότι η ΑΕΚ πλήρωσε ομάδες για να αποκτήσει νεαρούς παίκτες, όπως τον Άτιτς και τον Μωραΐτη».

-το θέμα του Δίπλαρου: «Ήταν μια επιλογή μας. Τον πιστεύαμε, όμως τελείωσε έτσι όπως τελείωσε. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα