Τσαγκρώνης: «Κατά 99% η Α2 θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι»

Gazzetta team
Τσαγκρώνης: «Κατά 99% η Α2 θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι»

bet365

Στο πλαίσιο της κλήρωσης των Εθνικών Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ο Τσαγκρώνης τόνισε ότι κατά 99% η Α2 θα καλυφθεί τηλεοπτικά από κρατικό κανάλι.

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, αποκάλυψε ότι η Α2 κατά 99% θα καλυφθεί τηλεοπτικά από κρατικό κανάλι γεγονός που θα δώσει μεγαλύτερη αίγλη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Την ευχή, αλλά και την πεποίθηση πως τα φετινά πρωταθλήματα θα είναι ακόμη πιο δυνατά παρά την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα εξέφρασαν οι Αριστείδης Γολέμης και Παναγιώτης Τσαγκρώνης στην κλήρωση για τα Εθνικά Πρωταθλήματα και το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά…

Αριστείδης Γολέμης (Β’ αντιπρόεδρος ΕΟΚ):

“Εύχομαι πρώτα από όλα υγεία και δεύτερον να έχουμε πολύ καλά πρωταθλήματα. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ και στους άνδρες και στις γυναίκες πιστεύω πως θα έχουμε καλύτερη χρονιά. Έχετε βοηθήσει πάρα πολύ για να συμβεί αυτό, γιατί στις τραγικές στιγμές που βιώνει χώρα και έχοντας αδυναμία η ομοσπονδία βοηθήσει στον βαθμό που βοηθούσε παλαιότερα, έχετε βάλει πλάτη και έχετε κάνει αξιόμαχες και πολύ δυνατές ομάδες. Έχουν γίνει μεταβολές, αλλά υπάρχουν και εκκρεμότητες από ομάδες της Α1, Α2 και Β και Γ Εθνική. Από την Α1 υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μετά την κλήρωση δεν θα υπάρξει αλλαγή. Αυτό σημαίνει πως δεν ανεβαίνει ομάδα, ενώ αν πέσει θα παίζουν οι υπόλοιπες. Εύχομαι δύναμη. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε καλά πρωταθλήματα σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Οι πρόσφατες επιτυχίες σε Εθνικό επίπεδο δείχνουν ότι κάτι πολύ καλό γίνεται στην ομοσπονδία και θα έχουμε και συνέχεια”.

Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματές ΕΟΚ):

“Βρισκόμαστε σε όλοι μια δύσκολη κατάσταση. Τα οικονομικά έχουν εξαντληθεί και γίνεται προσπάθεια να κρατήσουμε το επίπεδο των πρωταθλημάτων με την βοήθειά σας. Λόγω των αποφάσεων του ΑΣΕΑΔ η Α2 θα έχει δεκαέξι ομάδες, αλλά από του χρόνου θα γίνει και πάλι με δεκατέσσερις. Πρώτη φορά η Α2 θα έχει πλέι οφ και πλέι άουτ κάτι που δίνει την δυνατότητα να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα και να έχει εξέλιξη ως τελευταία αγωνιστική. Το ίδιο και στην Α1 γυναικών. Κατά 99% η Α2 θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι και γίνεται προσπάθεια να δείξει και το γυναικείο της Α1. Αυτό θα δώσει μεγαλύτερη αίγλη πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να μπουν στα σπίτια οι ομάδες και να έχουν οικονομικά μεγαλύτερα πλεονεκτήματα από ότι σήμερα. Θα κάνουμε κοινή προσπάθεια για κρατήσουμε επίπεδο. Δεν ξέρω ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Μέσα σε αυτή την δύνη η ομοσπονδία έκανε δύο διοργανώσεις με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, κάτι που ανύψωσε το φρόνιμά μας. Ελπίζουμε και η Εθνική Ανδρών να κατορθώσει να τερματίσει στο Ευρωμπάσκετ στις πρώτες θέσεις και να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω ευχηθώ υγεία και καλό πρωτάθλημα”.

Απονομές για τα περσινά πρωταθλήματα έγιναν στους:

Α2 Ανδρών

1. Καβάλα, 2. Αρκαδικός, 3.Λαύριο

Β’ Εθνική Ανδρών

1. Κύμη, 2. Προμηθέας

Γ΄Εθνική Ανδρών

1ος όμιλος: 1.Εσπερος, 2.Ενωση Ιλιου

2ος όμιλος: 1.Κρόνος Αγ. Δημ., 2. Κορωπί

3ος όμιλος: 1.ΑΕΛάρισα, 2.Αίολος Αστακού

4 όμιλος: 1.Πολύγυρος, 2.Ευκαρπία

Α1 Γυναικών

1.Σούρμενα, 2.Παναθθηναϊκός, 3.Πρωτέας

Α2 Γυναικών

1.Κρόνος Αγ. Δημητρίου, 2. Νίκη Λευκάδας

Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών

Κυπελλούχος: Παναθηναϊκός, Φιναλίστ: Απόλλωνας Π.

Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών

Κυπελλούχος: Σούρμενα/Ελληνικό, Φιναλίστ: Αναγέννηση Ν.Ρ. , Ελληνικό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα