Ελλάδα - Τουρκία για το τουρνουά "Ακρόπολις"

Φάνης Παναγιώτου
Ελλάδα - Τουρκία για το τουρνουά "Ακρόπολις"

bet365

Δεύτερο τεστ για την Εθνική μας ομάδα στο τουρνουά "Ακρόπολις". Ο Φώτης Κατσικάρης κι οι παίκτες του θ' αντιμετωπίσουν την Τουρκία και -μεταξύ άλλων- ψάχνουν τη ρεβάνς για την ήττα πριν από λίγο καιρό.

Στα φιλικά δεν μετράνε τ' αποτελέσματα. Αυτό είναι κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές, ωστόσο αξίζει να το πούμε ξανά, καθώς πρόκειται για... μεγάλη αλήθεια. Το ζητούμενο στα φιλικά είναι η αγωνιστική βελτίωση κι αυτό είναι που ψάχνει η Εθνική μας ομάδα κόντρα στην Τουρκία.

Το ματς με την Ολλανδία ήταν ουσιαστικά η... προθέρμανση για τις πιο δυνατές αναμετρήσεις με Τουρκία και Λιθουανία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έβαλε 92 πόντους κι αυτό είναι το θετικό. Αντίθετα, προβληματίζουν οι 80 πόντοι που δεχτήκαμε κι αυτό είναι κάτι που υπογράμμισε κι ο Φώτης Κατσικάρης στις δηλώσεις του. Εκτός όλων των άλλων, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη μία φορά, με την Ελλάδα να χάνει σε τουρνουά που έλαβε χώρα στην Τουρκία, κάτι που συνεπάγεται ότι ψάχνουμε και μία άτυπη ρεβάνς.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι στις 21:15, με τους ανθρώπους της ΕΟΚ να περιμένουν πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ. Στις 19:00 η Ολλανδία θ' αντιμετωπίσει τη Λιθουανία.

27ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» (27-29/8, ΟΑΚΑ, Μαρούσι)

Πέμπτη 27/8
Τουρκία-Λιθουανία 71-53
Ολλανδία-Ελλάδα 80-92

Παρασκευή 28/8
Λιθουανία-Ολλανδία 19:00 (ΕΡΤ2)
Ελλάδα-Τουρκία 21:15 (ΕΡΤ2)

Σάββατο 29/8
Τουρκία-Ολλανδία 19:00 (ΕΡΤ2)
Ελλάδα-Λιθουανία 21:15 (ΕΡΤ2)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα