Στην Ελλάδα ο Πάτρικ Γιανγκ (pic)

Στην Ελλάδα ο Πάτρικ Γιανγκ (pic)

Φάνης Παναγιώτου
Στην Ελλάδα ο Πάτρικ Γιανγκ (pic)
Ο Πάτρικ Γιανγκ προσγειώθηκε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός σέντερ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά και θα ξεκινήσει προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έφτασε και το θηρίο! Ο Πάτρικ Γιανγκ βρίσκεται στην Αθήνα και πλέον ξεκινάει το… ταξίδι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος να πιάσει δουλειά.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω ότι θα μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Πριν έρθω δεν μάθαινα τίποτα άλλο παρά μόνο καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό, πόσο ιστορική ομάδα είναι. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος αυτού του συλλόγου», είπε αρχικά ο Γιανγκ. Ο Αμερικανός συμπλήρωσε: «Μίλησα με τον κόουτς και μου είπε ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα να προχωρήσω, να έρθω σε μια ομάδα που ιστορικά κάνει ένα μόνο πράγμα: Να κερδίζει. Όταν βγαίνω στο γήπεδο δεν με νοιάζει με ποιον παίζω, κοιτάζω να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

Ο Πάτρικ Γιάνγκ πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα... #OlympiacosBC

Posted by Olympiacos B.C. - Official Page on Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα