Έφτασαν οι Ντούβνιακ & Μάρκοβιτς

Έφτασαν οι Ντούβνιακ & Μάρκοβιτς

Στέλλα Παπαδοπούλου
Έφτασαν οι Ντούβνιακ & Μάρκοβιτς

bet365

Οι Ούρος Ντούβνιακ και Νίκολα Μάρκοβιτς έφτασαν στην Θεσσαλονίκη κι αναμένεται να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο Ούρος Ντούβνιακ ανέφερε: «Είχα πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ, οπότε και η απόφαση που πήρα ήταν εύκολη, αλλά και από την άλλη έχω καλό προαίσθημα για την επόμενη σεζόν. Και για μένα και για την ομάδα, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
Είναι σημαντικό το γεγονός ότι έρχομαι σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον, είναι τα ίδια πρόσωπα γύρω από την ομάδα, ο ίδιος προπονητής, ενώ υπάρχουν και παίκτες που χωρίς να έχουμε παίξει μαζί στον ΠΑΟΚ, ήμασταν μαζί σε άλλες ομάδες, όπως ο Σαλούστρος και ο Τσόχλας, αλλά και ο Μάρκοβιτς με τον οποίο ήμασταν μαζί στη Ζελέζνικ. Δε νομίζω ότι θα χρειαστώ ιδιαίτερο χρόνο για να προσαρμοστώ και σίγουρα είμαι και πιο έμπειρος και πιο έτοιμος σαν παίκτης από ότι στην πρώτη μου συνεργασία. Τότε είχα έρθει για μισή σεζόν, τώρα είμαι από την αρχή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Όσο για την παρουσία του Κώστα Βασιλειάδη στην ομάδα: «Η παρουσία θα μας κάνει όλους καλό, είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου, αγωνιζόταν στην Ευρωλίγκα όλα αυτά τα χρόνια, θα μάθουμε όλοι από αυτόν και σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ».

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς από την πλευρά του: «Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και σίγουρα είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω προπονήσεις. Πιστεύω μάλιστα ότι θα είμαι έτοιμος. Θα φανεί όταν θα μπω στο γήπεδο, αλλά όλο το καλοκαίρι προσπάθησα να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ακολούθησα ειδικό πρόγραμμα στη Σερβία με το γυμναστή μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα κι αυτό μου έχει κάνει εντύπωση είναι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται. Έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, οι παίκτες ξέρουν τον ρόλο τους και πάντα γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα