Ανεπίσημη «πρώτη» ο ΠΑΟΚ

Ανεπίσημη «πρώτη» ο ΠΑΟΚ

Ανεπίσημη «πρώτη» ο ΠΑΟΚ

bet365

Το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο έγινε το απόγευμα (19/08) στην Πυλαία.

Ξεκίνησε η δουλειά στον ΠΑΟΚ με αρκετούς παίκτες να δίνουν το παρόν στην ανεπίσημη πρώτη των προπονήσεων.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, «Η νέα σεζόν ξεκίνησε σήμερα για τον ΠΑΟΚ από το «Παλατάκι», με την πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση της ομάδας. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά με προπονήσεις το απόγευμα (μέχρι την Παρασκευή) στο PAOK Sports Arena και εξετάσεις τα πρωινά, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα, στο πρόγραμμα της προετοιμασίας μπαίνουν διπλές προπονήσεις, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και προπόνηση στο γήπεδο.

Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου τέθηκαν από σήμερα οι Δέδας, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Λιάπης, Κώττας, οι νεαροί Καμάρας, Χονδρογιάννης, οι έφηβοι Καραμανώλης και Κωνσταντινίδης, ενώ ο Γιώργος Θεοδωράκος που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2012-13 θα συμμετέχει στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας.

O Κώστας Χαραλαμπίδης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και βρίσκεται σε διαδικασία επανόδου από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην επιγονατίδα στη διάρκεια της περσινής σεζόν. Από την Δευτέρα θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της ομάδας και οι Σαλούστρος, Markovic, Duvnjak.

Το πρωί οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χωρισμένοι σε γκρουπ, υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, με την φροντίδα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πρωί της Πέμπτης και πάλι χωρισμένοι σε γκρουπ οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα