Πρώτη συγκέντρωση ο ΠΑΟΚ

Πρώτη συγκέντρωση ο ΠΑΟΚ

Πρώτη συγκέντρωση ο ΠΑΟΚ

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζεύονται αύριο (19/08) για ιατρικές εξετάσεις και από Δευτέρα (23/08) μπαίνουν σε κανονικό ρυθμό.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκινά με τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία ο Σούλης Μαρκόπουλος θα βάλει τους παίκτες του σε κανονικούς ρυθμούς τρεξίματος και μπάσκετ.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ... «Από το πρωί της Τετάρτης (19/8) αρχίζει η σεζόν 2015-16 για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με τις αιματολογικές εξετάσεις των καλαθοσφαιριστών, ενώ το ίδιο απόγευμα, ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του θα έχουν την πρώτη συνάντηση με την ομάδα. Αρκετοί από τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας ωστόσο, όπως ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Απόλλωνας Τσόχλας (που διακίνονται στη φωτογραφία), έχουν ήδη ξεκινήησει την προετοιμασία τους με ατομικό πρόγραμμα.

Πέμπτη και Παρασκευή πρωί , οι αθλητές του ΠΑΟΚ, χωρισμένοι σε γκρουπ θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις στο PAOK Sports Arena.

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (24/8), με διπλή μάλιστα προπόνηση, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης το πρωί και πρόγραμμα στο γήπεδο το απόγευμα. Στο πρόγραμμα της ομάδας από την Δευτέρα θα συμμετέχουν και οι Uros Duvnjak και Nikola Markovic που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά και ο Χρήστος Σαλούστρος που έχει άδεια και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα