Στο Ρίο η Αυστραλία

Φάνης Παναγιώτου
Στο Ρίο η Αυστραλία

bet365

Η Αυστραλία πήρε δεύτερη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (79-89) και πήρε το ένα και μοναδικό εισιτήριο της Ωκεανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Εύκολη νίκη στο πρώτο ματς, άνετα και στο δεύτερο. Η Αυστραλία επιβεβαίωσε στο παρκέ την ανωτερότητά της κι έφτασε σε δεύτερη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (79-89). Οι boomers δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα κι η διαφορά “ακούμπησε” τους 20 πόντους, πριν υπάρξει η… αναμενόμενη χαλαρότητα στην τελευταία περίοδο. Η πρόκριση, όμως, δεν μπορούσε να χαθεί, με την Αυστραλία να τσεκάρει τη θέση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ματ Ντελαβεντόβα που μέτρησε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ διψήφιοι ήταν ακόμα οι Άντερσεν (11π.), Μπέρστοου (10π., 7ρ.) και Μπόγκουτ (10π., 10ρ.). Από την άλλη, εκείνος που ξεχώρισε ξανά για τους ηττημένος ήταν ο Γουέμπστερ, ωστόσο οι 16 πόντοι που σημείωσε δεν ήταν αρκετοί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα